حالت تاریک
پنج‌شنبه, 04 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
جایگاه علم و فناوری در دولت چهاردهم؛

بلاتکلیفی معاونت علمی در شورای راهبری

بلاتکلیفی معاونت علمی در شورای راهبری

از قلم افتادن معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و قراردادن وزارت علوم زیرمجموعه کارگروه فرهنگی شورای راهبری دولت چهاردهم، ابهاماتی را در اذهان فعالان زیست‌بوم علم و فناوری به وجود آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ روز سه‌شنبه ۲۶ خردادماه محمدجواد ظریف که از سوی رئیس‌جمهور منتخب به عنوان رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم منصوب شده است، در یک پیام در صفحه شخصی خود در اینستاگرام در مورد روند بررسی و پیشنهاد اعضای هیئت دولت توضیحاتی ارائه کرد. 

 

بر اساس اعلام وی ۵ کارگروه «اجتماعی»، «فرهنگی»، «زیربنایی»، «اقتصادی»، «سیاسی، دفاعی و امنیتی» در شورای راهبری تشکیل شده است. ذیل این کارگروه‌ها کمیته‌هایی برای پیشنهاد وزرا و مسئولین مختلف تشکیل شده است. 

به گفته وی «مسئولین و دبیران کارگروه‌ها و مدیران کمیته‌ها تعیین شده‌اند و اعضای بیشتر کمیته‌ها به شورای راهبری جهت تصویب نهایی پیشنهاد شده‌اند». 

 

همچنین نکته قابل توجه این است که در چارت ارسالی از سوی شورای راهبری دولت چهاردهم، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ذیل کارگروه فرهنگی قرار گرفته است و همچنین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری حضور ندارد. 

 

برای انتخاب معاون علمی ریاست جمهوری عجله‌ای نیست

 

رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم شب گذشته با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر، درباره‌ عدم حضور برخی معاونت‌ها از جمله معاونت علمی ریاست جمهوری در این چارت گفت: معاونت‌های ستادی به غیر از معاونت زنان فعلاً در دستورکار قرار ندارند و تنها معاونت‌های سازمانی مانند سازمان انرژی اتمی، سازمان محیط زیست و بنیاد شهید در حال حاضر در دست بررسی هستند. 

 

وی ادامه داد: معاونت‌های دیگر را در مراحل بعدی بررسی می‌کنیم ولی معاونتی مثل معاونت پارلمانی شاید سریع‌تر بررسی شوند و برای سایر معاونت‌ها عجله‌ای نیست؛ فعلاً تمرکز بر سازمان‌ها و وزرا است که باید به مجلس ارائه شوند. 

 

رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم خاطر نشان کرد: اگر قرار باشد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز بررسی شود، می‌تواند ذیل کمیته فرهنگی بررسی شود. 

 

وی با اشاره به برخی انتقادات در مورد نحوه تقسیم‌بندی کارگروه‌ها افزود: تشکیل پنج کارگروه، به صورت سلیقه‌ای بود و می‌توانست بخش‌های دیگر هم داشته باشد. 

 

ظریف در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: ما سعی کردیم این روند را شفاف‌تر کنیم البته با توجه به اینکه برای اولین بار است این کار در کشور انجام می‌شود، قبول می‌کنیم که شروعی احتمالاً قدری پرفراز و نشیب خواهیم داشت. همچنین سعی کردیم از روش‌های علمی و مدیریتی برای انتخاب بهترین گزینه استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.