رئیس امور پشتیبانی ادارهکل آموزش و پرورش کرمانشاه:
بهرهمندی ۱۹۰ هزار دانشآموز کرمانشاهی از شیر رایگان
رئیس اداره امور رفاه و پشتیبانی ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: همه مدارس ابتدایی دولتی شهری و روستایی و همچنین دانشآموزان پیشدبستانی استان کرمانشاه که ۱۹۰ هزار نفر هستند از طرح توزیع شیر رایگان بهرهمند میشوند.
شاپور کرمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: طرح ملی توزیع شیر رایگان مدارس ابتدایی با شعار «شیر، قدرت، سلامت» در سراسر کشور و همزمان در مدارس ابتدایی دولتی استان کرمانشاه از روز گذشته آغاز شده است.
وی افزود: ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه به عنوان مجری، مسئولیت برنامهریزی و اجرای این طرح را در کمیته استانی بر عهده دارد و دانشگاه علوم پزشکی، معاونت غذا و دارو، دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی نیز به عنوان ناظر، در کمیته استانی علمی و سیاستگذاری مشارکت دارند.
رئیس اداره امور رفاه و پشتیبانی ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: بر اساس این طرح، همه مدارس ابتدایی دولتی شهری و روستایی استان تحت پوشش قرار گرفتهاند که شامل ۱۸۵ هزار و ۵۰۰ دانشآموز ابتدایی دولتی و ۴ هزار و ۵۰۰ دانشآموز پیشدبستانی هستند.
کرمی خاطرنشان کرد: در قالب طرح ملی توزیع شیر، تعداد ۷ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۷۰ پاکت شیر در ۴۰ نوبت میان دانشآموزان توزیع میشود که این فرآیند تا پایان اردیبهشتماه سال ۱۴۰۵ ادامه دارد.
رئیس اداره امور رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: شیر بهعنوان منبع غنی کلسیم، ویتامینها و پروتئین، نقش مهمی در سلامت جسمی و ذهنی دانشآموزان ایفا میکند لذا این طرح یکی از اولویتهای مهم آموزش و پرورش است.
وی گفت: با توجه به اولویت سلامت دانشآموزان و ماندگاری بالاتر و مقاومت بیشتر شیر استریلیزه در برابر فساد میکروبی نسبت به شیر پاستوریزه، و با در نظر گرفتن نبود کارخانه فرآوری شیر استریلیزه در سطح استان کرمانشاه، تأمین شیر این طرح با دقت ویژهای برنامهریزی شده است.
کرمی ادامه داد: برای اجرای این طرح از ظرفیت کارخانههای استانهای همجوار شامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه همدان و شرکت شیر پاستوریزه احسان سپیده نهاوند که مورد تأیید دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی هستند، برای تأمین شیر مورد نیاز این طرح استفاده شده است.
وی با اشاره به اهمیت مصرف مواد غذایی مغذی در تقویت تمرکز و یادگیری دانشآموزان افزود: اجرای این طرح نهتنها به ارتقای سطح سلامت دانشآموزان کمک میکند، بلکه باعث فرهنگسازی مصرف محصولات لبنی در خانوادهها و جامعه نیز خواهد شد و میتواند به شکل قابل توجهی بر رشد جسمی و توان یادگیری نسل آینده تأثیرگذار باشد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!