حالت تاریک
پنج‌شنبه, 04 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
فاز تازه تندروها برای تخریب وفاق
گزارش؛

فاز تازه تندروها برای تخریب وفاق

در حالی دولت چهاردهم به همچنان بر ایده وفاق برای پیشبرد کشور تاکید دارد که اصلاح طلبان رادیکال پس از گذشت چهار ماه از عمر دولت هنوز این ایده را بر نمی تابند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ در حالی بیش از چهار ماه از عمر دولت چهاردهم سپری می‌شود که مسعود پزشکیان از آغاز مسئولیت خود در راس قوه مجریه بر اصل وفاق ملی تاکید و این راهبرد را مسیر مطلوب شرایط کنونی برای برون رفت از مشکلات کشور به‌ویژه در حوزه اقتصادی دانست. 

با این حال اما جریان اصلاحات که از ابتدا تلاش کرد رئیس‌جمهور را به نفع جریان سیاسی خود مصادره کرده و از همین مسیر برخی رویکردهای خاص را در امور دولت، جاری کند هیچ گاه نتوانست با مسئله وفاق کنار بیایید و آن را به عنوان راهبرد دولت بپذیرد. 

بسیاری از چهره شاخص اصلاح طلب مسئله وفاق را مانع نفوذ رویکردهای رادیکال خود دولت دانسته و از همین رو تلاش کردند تا با نقدهای غیر سازنده به این سیاست، در مسیر کار دولت کارشکنی کنند. 

فشار رادیکال‌ها به رئیس جمهور برای عبور از ایده وفاق در حالی در اردوگاه اصلاحات کلید خورد که تندروهای این جریان ابتدا تلاش کردند تا به اصل ایده وفاق خدشه وارد کنند. این تلاش با اعتراض به ترکیب کابینه پزشکیان کلید خورد. 

آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات در پیامی نوشت: به رئیس‌جمهور پیشنهاد می‌کنم تا تعیین وزرایی که نماد دولت وفاق ملی برای کابینه دولت چهاردهم باشند، برای این وزارتخانه‌ها سرپرست تعیین کند. 

او این را هم گفت که قرار است این کابینه نماد تغییر باشد، نه تداوم وضع موجود! 

جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات هم در زمانی که قرار بود فهرست وزرا منتشر شود در توییتر نوشت: در آستانه معرفی کابینه دولت چهاردهم به مجلس، اخبار نگران‌کننده‌ای درباره برخی اسامی به‌گوش می‌رسد. 

اگرچه این فشارها از سوی تندروهای اصلاحات به دولت کارساز نبود به نظر می‌رسد این روزها دور جدیدی از فشار جریان رادیکال اصلاح طلب به دولت پزشکیان برای امتیاز گیری کلید خورده است. 

محمد سالاری، عضو جبهه اصلاحات در اظهاراتی گفته است: اکنون رئیس‌جمهور باید متوجه شده باشد افرادی که وی تصور می‌کرد می‌توانند در چارچوب وفاق دور هم بنشینند و در راستای منافع ملی و حل مسائل مردم با آن‌ها به توافق برسند، آن طور که فکر می‌کرده نبودند. 


فاز تازه حمله تندروها به دولت

سناریوی حمله به کابینه چهاردهم به اینجا ختم نمی‌شود به طوری که جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات نیز در اظهاراتی ضمن متهم کردن کارگزاران دولت گفته است: هدف کارگزاران دولت از موانعی که سر راه دولت می‌گذارند، زمین‌گیر کردن دولت است! 

روزنامه کارگزاران سازندگی نیز هفته گذشته در گزارشی از رئیس جمهور خواست تا وزیر ارتباطات را برکنار کند چون او را ناکارآمد شناخته است! 

در کنار این تکه‌های پازل فشار تندروها به دولت برای امتیازگیری اما به نظر می‌رسد برجسته‌سازی برخی شایعات در رسانه‌های وابسته به این جریان از جمله مسئله استعفای رئیس جمهور و اینکه «پزشکیان برف زمستان را نخواهد» دید را هم باید اضافه کرد. 


موفقیت دولت موفقت کل کشور است

محمد صالح جوکار، نماینده مردم یزد در مجلس در این باره به راه دانا گفت: دولت چهاردهم از ابتدا اعلام کرد که قصد وفاق با جریانات سیاسی برای حل مشکلات کشور را دارد و مجلس هم در این مسیر با تمام توان در کنار دولت ایستاد. 

وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب هم در جریان دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم تأکید به همکاری با دولت برای پیشبرد کشور داشتند تصریح کرد: مجلس به اعضای پیشنهادی دولت رای اعتماد داد تا دولت چهاردهم بدون فوت وقت کار اداره کشور را آغاز کند. 

جوکار این را هم گفت که برخی جریانات سیاسی به نظر می‌رسد چندان علاقه‌ای ندارند که دولت در اداره کشور و حل مشکلات موجود به موفق باشد به همین خاطر دولت آقای پزشکیان را تحت فشار قرار می‌دهند، در حالی که موفقیت دولت موفقیت کل کشور است. 

بدون شک بر کسی پوشیده نیست که طرح ایده وفاق ملی از سوی دولت چهاردهم مورد استقبال تمام جریانات سیاسی و فکری قرار گرفت با این حال اما اصلاح‌طلبان رادیکال این ایده هم حزبی خود را برنتابیده و در تلاش هستند تا آن را خدشه‌دار کنند.

منبع: راه دانا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.