حالت تاریک
دوشنبه, 03 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟

چرا در ایران مانند غرب آزادی وجود ندارد؟

چرا در ایران مانند غرب آزادی وجود ندارد؟

در کشورهای مدعی آزادی هرگاه تاج و تخت خود را در خطر ببینند، معنای آزادی را عوض کرده و به بدترین صورت با مخالفان برخورد می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد» و به نقل از کتاب یک ون شبهه؛ کمی به نمونه‌های آزادی در غرب توجه کنید:

در جشنواره کن «لارس فون تریر» درنشست خبری گفت: «ضدیهود نیستم؛ اما اسرائیل موی دماغ است» بلافاصله جشنواره طی بیانیه‌ای او را «عنصر نامطلوب» خواند و از جشنواره اخراجش کرد و با تهدید مجبور به عذرخواهی شد.

«جینا کارانو» بازیگرجنگ ستارگان وسومین بوکسور زن دنیا بخاطر توئیتی درنقدهلوکاست اخراج شد

«مل گیبسون» کارگردان مشهور، بخاطر انتقاد از رفتار یهودیان کنار گذاشته شد

«کلت کلر» صاحب ۵ مدال المپیک برای آمریکا به خاطر شرکت در اعتراضات کنگره به ۳۰ سال زندان محکوم و برای همیشه از تیم ملی کنار گذاشته شد.
توئیتر در دی ماه ۱۳۹۹ اکانت ترامپ و ۷۰ هزار طرفدارش را مسدود کرد

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فرانسه «ادریسا گوئیه» بازیکن تیم پاری‌سن‌ژرمن را بخاطر حمایت نکردن از همجنسگرایی احظار کرد

مردی که با اتومبیل روی پرچم همجنس بازان نقاشی شده کف تقاطع رد لاستیک انداخته بود به ۵ سال زندان و ۱۲۰۰۰ دلار جریمه محکوم شد.

باشگاه بارسلونا «عبدالصمد ازازولی» بازیکن خود را مجبور به حذف استوری‌های اینستاگرامش در حمایت از حقوق فلسطینی‌ها کرده است.

یوتیوب، مصاحبه تولسی گابارد نماینده کنگره با فاکس نیوز را که در آن بایدن و هیلاری کلینتون را به بر افروختن جنگ در افغانستان و تحریک اوکراین علیه روسیه متهم کرده بود، حذف کرد

اندی استون، سخنگوی «شرکت متا» گفت که متا به طور موقت ممنوعیت تحریک به خشونت علیه ارتش روسیه و نه علیه غیرنظامیان روسی را لغو کرده است.

نیوزویک: به‌دلیل اینکه بنگلادش در سازمان ملل علیه روسیه رای نداده، لیتوانی اهدای نیم‌میلیون واکسن به این کشور را لغو کرد.

کانادا یک نوع سیب زمینی سرخ کرده که تلفظ اسمش شبیه به نام رئیس جمهور روسیه یعنی «پوتین» بود تا اطلاع ثانوی از منو برداشته شد

دانشگاه میلان بیوکا در راستای تحریم روسیه درس ادیب بزرگ روسی داستایوفسکی را حذف کرد!

«ووپی گلدبرگ» مجری برنامه گفتگومحور The View در شبکه ABC آمریکا در پی اظهاراتش درباره هولوکاست به مدت دو هفته از کار تعلیق شد. او تنها گفته بود که هولوکاستِ ادعایی یهودیان، ارتباطی با تبعیض نژادی نداشته است.

خانم فاطمه انوری، معلم ایرانی در استان کبک کانادا، بخاطر داشتن روسری از تدریس منع شد

برنا لاچین سلبریتی معروف ترکیه‌ای گفته برای ادای توضیحات احضار شده، چون در صفحه شخصیش گفته «گیلاس گران است»!

جالبه بدونید که مهد ازادی در دنیا یعنی فرانسه با مسلمانان و آزادی پوشش و دین و اعتقاد چیکار کرده:

در سال ۱۹۸۹ سه دانش‌آموز دختر مسلمان به دلیل پوشش اسلامی‌از کالجی در فرانسه اخراج شدند.

تا امروز که با تصویب مجلس سنای این کشور، پوشاندن کامل صورت زنان با برقع ممنوع شده است.

در سال ۲۰۰۴ با تصویب قانونی در فرانسه، آشکارا استفاده از هر نوع نشانه مذهبی در مدارس دولتی ممنوع اعلام شد.

* انکارکنندگان هلوکاست در فرانسه به حبس و جریمه محکوم می‌شوند.

«ونسان ری نوار» نویسنده و فعال سیاسی فرانسوی یکی از مهم‌ترین قربانیان نقض آزادی بیان در سال‌های اخیر بوده است، ری نوار که یک مهندس شیمی است که مسئله هولوکاست را زیر سؤال برد و در سال ۲۰۰۴ به یک سال حبس و به پرداخت ۱۰ هزار یورو جریمه محکوم شد.

* از ضرب و شتم نویسنده فرانسوی منتقد هلوکاست تا طرفداری از جوان هتاک یهودی.

* ۸۵ درصد قربانیان اسلام‌ستیزی در فرانسه بانوان هستند.

* تصویب قانون منع حجاب در کشور مدعی آزادی!

*دیوار حائل این بار در پاریس! /مسلمانان در فرانسه برای تردد در خیابان‌های بزرگ با مشکل روبرو هستند.
نتیجه اینکه آزادی به معنای مطلق و بی‌قید و بند حتی در پرادعاترین کشورها در زمینه آزادی از جمله فرانسه هم وجود ندارد.

چند روز بعد از هجوم طرف‌داران دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به کنگره، بعضی از عوامل خشونت‌ها در ساختمان «کاپیتول هیل» در حال شناسایی از سوی پلیس فدرال آمریکا هستند و تصاویر آن‌ها در حال انتشار در شبکه‌های اجتماعی است و هم‌زمان با شناسایی این افراد در بحران روز چهارشنبه در کنگره، از کار خود اخراج شده یا در حال اخراج شدن و ترک مشاغل خود هستند.

در کشورهای مدعی آزادی هرگاه تاج و تخت خود را در خطر ببینند، معنای آزادی را عوض کرده و به بدترین صورت با مخالفان برخورد می‌کنند.

برای مثال در کشور ترکیه در سال ۲۰۱۶ کودتای نافرجامی اتفاق افتاد. دولت وقت ترکیه پس از کودتا، ۳۰استاندار (از ۸۱ استان در کل)، ۲۷۴۵ قاضی و دادستان (توأم با ضبط دارایی نقدی، خانه و املاک ایشان به نفع دولت)، ۱۷۵۵ رئیس و معاون رئیس دانشگاه، ۴۹۲ نفر از کانون مذاهب، ۳۰۰ کارمند وزارت امور اجتماعی، ۲۷۵ کارمند دفتر ریاست‌جمهوری، ۲۵۴ کارمند وزارت ورزش و جوانان، ۱۸۴ کارمند وزارت اقتصاد، ۱۸۰ کارمند اطلاعاتی، ۲۱۷۰۰ معلم غیردولتی، ۱۵۲۰۰ معلم و کارمند وزارت فرهنگ، ۱۳۰۰ کارمند وزارت کار و ۹۰۰۰ کارمند وزارت داخله را اخراج کرد و تمامی آکادمیسین‌ها را تا اطلاع ثانوی ممنوع‌الخروج اعلام نمود.

دولت ترکیه تا تاریخ ۲۹ ژوئیه ۲۰۱۶، بیش از ۱۸۰۰۰ نفر را دستگیر و زندانی کرده که از این تعداد ۷۵۰۰ نفر ارتشی و ۱۴۰ نفر قاضی دیوان عالی کشور هستند. در تاریخ ۲۶ ژوئیه ۲۰۱۶ دولت حکم جلب و حبس ۴۲ روزنامه‌نگار معروف را صادر کرد. هم‌چنین دولت ترکیه تا تاریخ ۲۹ ژوئیه ۲۰۱۶ گذرنامۀ بیش از ۵۰۰۰۰ نفر را باطل کرد تا نتوانند کشور را ترک کنند.

مناسب است این برخورد را با برخورد جمهوری اسلامی با فتنۀ عظیم سال ۸۸ مقایسه کنیم. جمهوری اسلامی به پیروی از مکتب امیرالمؤمنین (ع) که در جنگ جمل، یکی از سران فتنه را که در مقابل امام ایستاده بود، مورد عفو قرار دادند، تنها اقدامی که برای سران فتنه در نظر گرفت، حصر خانگی بود.

سعۀ صدرِ بی‌نظیر جمهوری اسلامی تا بدان‌جا پیش رفت که بسیاری از کسانی که در سال ۸۸ از فتنه حمایت کردند، چهار سال بعد مهم‌ترین پُست‌های حکومتی را در جمهوری اسلامی به دست گرفتند.

انتهای پیام/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از