بهدنبال سفر رهبری به سینه ستبر ایران اسلامی؛
مهر ۱۳۹۰ برای کرمانشاهیان جاودانه شد
یکی از ماندگارترین و زیباترین رویدادهایی که در دهه ۹۰ برای استان کرمانشاه رقم خورد سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری در مهرماه سال ۱۳۹۰ به دیار شهیدپرور و پهلوانمنش کرمانشاه بود.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ در مهرماه سال ۱۳۹۰ لنز دوربین رسانههای داخلی و خارجی رخدادی را برای جهانیان به تصویر کشیدند که مصداق بارز حماسه تاریخی دیگری از فرزندان زاگرس بود که با آغوشی باز و شور و اشتیاقی وصفناشدنی به استقلال مراد و مرشد خود میشتافتند.
مقام معظم رهبری در بیاناتشان استان کرمانشاه را استانی برجسته و متمایز خواندند که خصوصیات آن از جمله سلحشوری، مهماننوازی، جوانمردی و... برای همگان نمایان است؛ ایشان در ادامه با توصیفی که از حماسهآفرینیهای روزگاران دفاع مقدس داشتند استان کرمانشاه را به حق، چهره زیبا و سینه ستبر ایران اسلامی معرفی کردند که زیباترین و برازندهترین تعبیر از این دیار پهلوانخیز و مظلوم است.
سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه نهتنها از بُعد معنوی بلکه در بُعد مادی نیز منشأ زنده شدن امید دوبارهای بود که در طول سالیان گذشته تبدیل به ناامیدی و سرخوردگی جوانان شده بود، چرا که در سفر مقام معظم رهبری، چند هزار میلیارد تومان اعتبار برای رشد و توسعه زیرساختهای عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به این استان اختصاص پیدا کرد که این میتوانست نقش بسیاری در جبران عقبماندگی و رفع مظلومیت کرمانشاه داشته باشد.
بهرهبرداری از یک هزار پروژه مصوب سفر رهبری به کرمانشاه
نادر نورایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: در پاییز سال ۱۳۹۰ با سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه با توجه به بررسیهای انجام شده و شرایط زیرساختی و عمرانی استان، یک هزار و ۱۹۳ پروژه عمرانی از محل اعتبارات این سفر پر خیر و برکت، مصوب شد که با گذشت ۱۳ سال از آن تاکنون یک هزار و ۱۳۹ پروژه عمرانی در سطح استان کرمانشاه اجرا شده و به بهرهبرداری ۱۰۰ درصدی رسیده است.
مدیرکل سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمانشاه با اشاره به میزان اعتبارات تحققیافته، عنوان کرد: در سال ۱۳۹۰ مبلغی که بهعنوان اعتبار سفر در اختیار استان کرمانشاه قرار گرفت یک هزار و ۱۶۴ میلیارد تومان اعتبار بوده که از نظر ریالی ۱۵۰ درصد از این مبلغ تخصیص پیدا کرده و اگر بخواهیم ارزش روز اعتبار سفر را در نظر بگیریم در سفر مقام معظم رهبری نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای استان کرمانشاه در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمانشاه یادآور شد: در سال گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به روستاها، احداث تصفیهخانههای فاضلاب و همچنین ساماندهی آبشوران به استان کرمانشاه با تخصیص ۱۰۰ درصد به صورت نقد به استان ابلاغ شده است.
نورایی در رابطه با یکی از پروژههای عظیم بخش کشاورزی، گفت: یکی از پروژهها و طرحهای مؤثری که میتواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی کرمانشاه داشته باشد طرح گرمسیری است که باعث شده بیش از ۲۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان تبدیل به آبی شوند.
وی در ادامه افزود: با بهرهبرداری از سدهای داریان، زاگرس و تنگهحمام، چندین هکتار از اراضی دیم پاییندست این سدها تبدیل به آبی شدند، که این کار نقش حائز اهمیتی در بحث ایجاد اشتغال در استان داشته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در سفر مقام معظم رهبری، بحث راهآهن غرب کشور مطرح شد که اخیراً در مصوبه هیئت وزیران، ۲۰۰ میلیون دلار برای تکمیل شدن این راهآهن مصوب شد و انشاءالله بهزودی ابلاغ خواهد شد.
نورایی تصریح کرد: احداث جاده سنتو و محور گردشگری بیستون از دیگر طرحهای بسیار مهمی هستند که در سفر مقام معظم رهبری مصوب شدند و در یکی دو سال آینده قطعاً اجرا خواهند شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه با بیان اینکه پیگیرهای جدی برای اجرای پروژههای باقیمانده در حال انجام است، گفت: طبق آخرین اطلاعات مرکز آمار ایران رتبه بیکاری استان کرمانشاه به سوم تنزل پیدا کرده است لذا اجرا و بهرهبرداری پروژههای باقیمانده میتواند نقش مهمی در این روند داشته باشد.
مسئولان استان برای اجرای مصوبات سفر مقام معظم رهبری همت کنند
فضلالله رنجبر در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: سفر مقام معظم رهبری سفری پر از خیر و برکت و با مصوبات خوب برای عمران، آبادانی و پیشرفت مردم استان کرمانشاه همراه بود، پس از گذشت ۱۳ سال از این سفر مبارک، بسیاری از مصوبات عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به مرور زمان اجرا شده و به بهرهبرداری رسیدند.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه عنوان کرد: در این سفر تعابیر بسیار زیبا و خوب مقام معظم رهبری از استان کرمانشاه و مردم کرمانشاه از جمله رشادتها و مجاهدتهای مردم این سرزمین در تاریخ به یادگار ماند، ایشان کرمانشاه را بهعنوان سرزمین سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی معرفی کردند که یک تعبیر ارزشمند و زیبا از کرمانشاه و کرمانشاهیان بود.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نکته مهم در ارتباط با سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه این است که متأسفانه برخی از مصوبات این سفر، از جمله تکمیل پروژههای راهآهن کرمانشاه به خسروی، مصلای کرمانشاه، سامانه سردسیری و... با توجه به تخصیص اعتبارات لازم هنوز به نتیجه مطلوب نرسیدهاند در حالی که طرح سامانه سردسیری یکی از طرحهای بسیار مهم است که میتواند دشتهای حاصلخیز کشاورزی حوزه شهرستان کرمانشاه و روانسر را متحول کند و در رشد اقتصادی مردم بسیار اثرگذار باشد.
رنجبر با بیان اینکه برخی از مصوبات اجرایی نشده و به طور کامل تحقق پیدا نکردهاند، اظهار کرد: دهه دوم مهرماه مهمترین ایام یادآوری برای مصوبات این سفر تاریخی است که دولتمردان ما باید همت و کمک کنند که مصوبات سفر مقام معظم رهبری از جمله پتروپالایشگاه آناهیتا که جزو پروژههای بزرگ و مهم استان کرمانشاه است تحقق پیدا کنند.
وی در ادامه افزود: با تحقق کامل مصوبات سفر مقام معظم رهبری، قطعاً در زمینه اشتغال که یکی از دغدغههای بزرگ مردم کرمانشاه و جوانان کرمانشاهی است گامهای اساسی برداشته خواهد شد.
رنجبر در پایان تأکید کرد: در سفر تاریخی مقام معظم رهبری به کرمانشاه یک نکته بسیار حائز اهمیت است، اینکه مردم کرمانشاه همانند روحیه مرزداری، سلحشوری و مهماننوازی که در طول تاریخ داشتهاند، مهماننوازی خوبی از رهبر عزیزشان داشتند و همه مردم برای استقبال از رهبر عزیز آمدند که این استقبال تاریخی بهعنوان یک برگ زرینی برای کرمانشاه است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ با توجه به اینکه استان کرمانشاه در بیشتر شاخصههای توسعه و رشد اقتصادی دارای آمار و رتبههای پایینی نسبت به میانگین کشوری است و شرایط ویژهای که استان در آن قرار دارد اجرای کامل مصوبات سفر مقام معظم رهبری میتواند نقش بسیار مهمی در حل مشکلات و جبران عقبماندگیهایی داشته باشد که در طول چند دهه گذشته توسط بیتوجهی و مدیریتهای نادرست به بار آمده است، لذا بدون شک با همت دولتمردان و مدیران دلسوز، مردم کرمانشاه همچنان میتوانند از مواهب سفر ارزشمند رهبر انقلاب متنعم باشند.
انتهای خبر/