حالت تاریک
پنج‌شنبه, 04 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
بدون تعارف در حوزه تولیدمحتوا ضعیف عمل کردیم
رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه:

بدون تعارف در حوزه تولیدمحتوا ضعیف عمل کردیم

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه با بیان اینکه در حوزه تولیدمحتوا ضعیف عمل کردیم، گفت: امروز، این وظیفه بر دوش شما جوانان، اندیشمندان و متفکران است که با شناخت دقیق از ابزارها و تکنیک‌های روز، اثرگذار باشید.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین وحید احمدی صبح امروز جمعه در آئین اختتامیه ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در کرمانشاه که در سالن شهید قهاری مجتمع بعثت کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به اهمیت حوزه تولیدمحتوای دیجیتال در عصر امروز، اظهار داشت: ما باید بدانیم که در چه موقعیتی قرار داریم و چه انتظارات و چالش‌هایی پیش روی ماست، در دنیای امروز که عصر ارتباطات نامیده می‌شود، رسانه‌ها به‌طور گسترده و با امکانات بسیار پیشرفته‌ای فعالیت می‌کنند. 

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه افزود: جهان وارد مرحله‌ای جدید شده و ما از وضعیت فعلی در حال گذر به افق‌های وسیع‌تری هستیم، این مسیر، نیازمند درک عمیق‌تر از ابزارها و تکنیک‌های پیچیده است.

احمدی گفت: همواره در حال مبارزه هستیم؛ خواه این مبارزه در حوزه کسب‌ و کار باشد یا باورها و مسائل اجتماعی و سیاسی؛ امروزه یکی از مهم‌ترین عرصه‌های این مبارزه، جنگ نرم است.

وی افزود: جنگ نرم دارای ویژگی‌هایی مانند پیچیدگی، آرام و بی‌صدا بودن، غافل‌گیری، استفاده از ابزارهای پیشرفته و عدم وجود مرزهای مشخص است، روش‌های آن شامل فریب مردم، شایعه‌پراکنی، شبهه‌افکنی، نفوذ در ارکان مختلف و ایجاد اغتشاش است.

ابزارهای جنگ نرم و نقش رسانه

احمدی ادامه داد: رسانه‌ها، به‌ویژه ماهواره، اینترنت و فضای مجازی (یا به‌عبارت صحیح‌تر، فضای واقعی)، مهم‌ترین ابزارهای جنگ نرم هستند لذا اینجا نقش و اهمیت کار شما در تولید محتوا مشخص می‌شود هدف جنگ نرم، تغییر باورها، افکار، اندیشه‌ها و در نهایت تغییر ساختارهای جامعه است.

وی در ادامه به پیامدهای جنگ نرم اشاره کرد و گفت: اگر جنگ نرم موفق شود، پیامدهای آن عبارت‌اند از: سست شدن مقاومت ملی، از بین رفتن وحدت و انسجام، برهم خوردن آرامش روانی جامعه، ایجاد دو‌قطبی‌های کاذب و تعمیق شکاف‌ها، تغییر سبک زندگی بومی و اسلامی به سمت مصرف‌گرایی و در نهایت تضعیف هویت فرهنگی و اجتماعی است.

احمدی در ادامه ضمن تقدیر از دست‌اندرکاران رویداد تولید محتوای دیجیتال در کرمانشاه گفت: در صورت امکان، از طریق مجلس سعی می‌کنم که از این حوزه حمایت کنم ما در دنیای پیچیده‌ای زندگی می‌کنیم که شناخت دقیق این پیچیدگی‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود، به‌ویژه نیروی انسانی، بسیار حیاتی است.

وی با اشاره به ضعف‌ها و چالش‌های پیش‌رو گفت: بدون تعارف باید بپذیریم که ما در برخی زمینه‌ها، از جمله تولید محتوا و استفاده از ظرفیت فضای مجازی، ضعیف عمل کرده‌ایم با وجود جوانان با استعداد و توانمند، نتوانسته‌ایم از این ظرفیت به شکل بهینه استفاده کنیم.

احمدی تصریح کرد: نمونه‌ای از این ضعف، رویدادهای دو یا سه سال گذشته بود در آن مقطع، یک جنگ ترکیبی و شناختی به راه افتاد که باعث شد جامعه دچار اضطراب و تردید شود، با وجود اینکه تعداد واقعی معترضان بسیار کمتر بود، فضای مجازی و رسانه‌ها، شرایط را به‌گونه‌ای جلوه دادند که انگار اوضاع از کنترل خارج شده است. 

این نماینده مجلس گفت: بسیاری از افراد، حتی برخی چهره‌های برجسته، تحت تأثیر این جنگ شناختی دچار لغزش شدند علت این امر، ناآگاهی نسبت به ابزارهای مدرن جنگ نرم و عدم شناخت میدان بود.

وی با تأکید بر مسئولیت جوانان و تولیدکنندگان محتوا، افزود: امروز، این وظیفه بر دوش شما جوانان، اندیشمندان و متفکران است که با شناخت دقیق از ابزارها و تکنیک‌های روز، اثرگذار باشید و مخاطبان اصلی را بشناسید.

احمدی با بیان اینکه تولید محتوا، یک هنر تخصصی است، تصریح کرد: ظرافت کار این است که مخاطب را درگیر کرده و او را برای مدت بیشتری در فضای موردنظر نگه دارید اگر محتوای شما جذاب نباشد، مخاطب به‌سرعت عبور می‌کند بنابراین، باید محتوایی تولید کنید که هم جذاب و هم اثرگذار باشد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.