حالت تاریک
جمعه, 21 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
برخورداری ۱۳ ورزشکار ناشنوای کرمانشاهی از بیمه
رئیس هیأت ناشنوایان کرمانشاه مطرح کرد:

برخورداری ۱۳ ورزشکار ناشنوای کرمانشاهی از بیمه

رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمانشاه گفت: بر اساس اطلاعات بهزیستی، حدود ۸ هزار نفر ناشنوا و کم‌شنوا در استان وجود دارد؛ اما تعداد ورزشکاران بیمه‌شده ناشنوایان تنها ۱۳ نفر بوده که این آمار واقعی نیست.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ سید رامین مؤذنی، ظهر امروز (سه‌شنبه) در نشت خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات شهید هادیان ورزشگاه آزادی برگزار شد به تشریح دستاوردها، چالش‌ها و برنامه‌های آینده این هیأت پرداخت.

رئیس هیأت ناشنوایان استان کرمانشاه با اشاره به موفقیت تیم ناشنوایان ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۳ مالزی عنوان کرد: برای نخستین بار در تاریخ ورزش ناشنوایان، کاروان ورزشی ایران رتبه اول این رقابت‌ها را کسب کرد؛ این موفقیت در حالی به‌دست آمد که قدرت‌های بزرگی مانند چین و کره جنوبی نیز در این مسابقات حضور داشتند.

وی با تأکید بر سهم کرمانشاه در این قهرمانی اظهار داشت: ورزشکاران کرمانشاهی با کسب دو مدال طلا، دو نقره و یک برنز نقشی اساسی در این افتخار داشتند؛ البته معتقدم کرمانشاه می‌توانست مدال‌های بیشتری کسب کند، اما برخی مشکلات مانع از تحقق این امر شد.

رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمانشاه، با اشاره به مشکلات گذشته، بیان کرد: بخشی از دستاوردهای اخیر حاصل زحمات مسئولان قبلی هیأت است و از آن‌ها تشکر می‌کنم اما با این حال، مسیرهای اشتباه در گذشته باعث شد برخی ورزشکاران مستعد از حضور در بازی‌ها محروم شوند که این موضوع تأثیر منفی بر تعداد مدال‌های کرمانشاه داشت.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای المپیک ناشنوایان ۲۰۲۴ ژاپن گفت: هدف ما افزایش تعداد نمایندگان کرمانشاه در این رقابت‌ها و کسب مدال‌های بیشتر است؛ برای این منظور، برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از پتانسیل‌های موجود را در دستور کار داریم.

مؤذنی در ادامه به تشریح ساختار مدیریت ورزش کشور پرداخت و گفت: ورزش ایران تحت نظارت دو نهاد اصلی اداره می‌شود: وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک؛ فدراسیون‌ها مسئولیت حمایت فنی و برنامه‌ریزی را بر عهده دارند و ادارات کل استان‌ها وظیفه پشتیبانی سخت‌افزاری و اداری را انجام می‌دهند.

وی افزود: در کرمانشاه نیز هیأت ورزش‌های ناشنوایان با حمایت این نهادها تلاش دارد بستر مناسبی برای پیشرفت ورزشکاران فراهم کند.

رئیس هیأت ورزش‌های ناشنوایان با اشاره به اهمیت اخلاق و فرهنگ ورزشی بیان کرد: متأسفانه امروز پهلوانی و منش اخلاقی در ورزش کم‌رنگ شده است؛ بسیاری از مدال‌آوران پس از کسب موفقیت، تواضع و فروتنی را فراموش می‌کنند؛ ضروری است که رسانه‌ها و جامعه ورزش به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

مؤذنی با اشاره به آمار ناشنوایان در کرمانشاه گفت: بر اساس اطلاعات بهزیستی، حدود ۸ هزار نفر ناشنوا و کم‌شنوا در استان وجود دارد؛ اما تعداد ورزشکاران بیمه‌شده ناشنوایان تنها ۱۳ نفر بوده که این آمار واقعی نیست؛ در حال حاضر، فرایندی برای صدور بیمه ورزشی توسط هیأت در حال اجراست تا این مشکل برطرف شود.

وی در پایان با اشاره به فعال‌سازی انجمن‌های ورزشی جدید در هیأت ناشنوایان استان کرمانشاه، گفت: در حال حاضر، ۶ انجمن ورزشی ناشنوایان در کرمانشاه فعال شده‌اند؛ هدف ما توسعه مابقی رشته‌های ورزشی و جذب هرچه بیشتر ناشنوایان به ورزش است.

پایان خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از