حالت تاریک
پنج‌شنبه, 13 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
فرهنگ عاشورایی از ارکان مقابله با بحران‌هاست
رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه:

فرهنگ عاشورایی از ارکان مقابله با بحران‌هاست

رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه با بیان اینکه فرهنگ عاشورایی، یکی از ارکان اساسی در مقابله با بحران‌ها بوده، گفت: ملت ایران با الهام از این فرهنگ، گاهی بحران‌ها را مدیریت و گاهی با خلق حماسه‌هایی همچون ۹ دی، توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند.

فریبرز پیرو در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ حماسه نهم دی‌ماه سال ۸۸ را یکی از نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی دانست و این رویداد را نماد بصیرت و آگاهی مردم ایران در برابر فتنه‌ای بزرگ توصیف کرد.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه افزود: این فتنه که توسط عوامل داخلی و خارجی طراحی شده بود، با هدایت رهبری، موقعیت‌شناسی ملت و تکیه بر فرهنگ عاشورایی با شکست مواجه شد.

ملت آگاه در برابر فتنه‌ها و بحران‌ها

وی با اشاره به بحران‌ها و فتنه‌های متعددی که در طول ۴۵ سال انقلاب اسلامی رخ داده، افزود: ملت ایران با بصیرت، آگاهی و اعتماد به وعده الهی توانسته است از همه این بحران‌ها سربلند بیرون بیاید. 

پیرو تصریح کرد: مشارکت معنادار مردم در رویدادهای مختلف انقلاب اسلامی، همواره یکی از مؤلفه‌های اساسی سرمایه اجتماعی بوده است.

وی بر نقش مشارکت آگاهانه و مبتنی بر بصیرت مردم تأکيد کرد و گفت: این نوع مشارکت، جامعه را از فعالیت‌های کورکورانه و منفعت‌طلبانه فردی یا حزبی دور کرده و موجب خلق دستاوردهای مثبت و ماندگار شده است.

 پیرو، ویژگی‌های ملت ایران را در مقابله با فتنه‌ها و بحران‌ها برشمرد و افزود: خداباوری و اعتماد به وعده الهی، موقعیت‌شناسی، دشمن‌شناسی و توانایی تشخیص حق از باطل از جمله عواملی است که ملت ایران را در برابر تهدیدات داخلی و خارجی مقاوم کرده و این ویژگی‌ها، ملت ایران را به الگویی بی‌نظیر در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی تبدیل کرده است.

نقش رهبری و فرهنگ عاشورایی در عبور از بحران‌ها

وی با تأکيد بر نقش محوری رهبری در مدیریت بحران‌ها، گفت: رهبری حکیمانه ولی‌فقیه، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، نه‌تنها مانع از ایجاد انحراف در مسیر انقلاب شد، بلکه موجب شد ملت ایران بار دیگر قدرت و انسجام ملی خود را به نمایش بگذارد.

 پیرو افزود: فرهنگ عاشورایی، یکی از ارکان اساسی در مقابله با بحران‌ها بوده است، ملت ایران با الهام از این فرهنگ، گاهی بحران‌ها را مدیریت و گاهی با خلق حماسه‌هایی همچون ۹ دی، توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند.

وی به پیامدهای مثبت حماسه ۹ دی اشاره کرد و گفت: این حماسه نه تنها فتنه ۸۸ را پایان داد، بلکه پیامدهای مهمی همچون تثبیت جایگاه رهبری، تقویت انسجام ملی، بازگرداندن ثبات و حاکمیت نظام و تقویت قانون‌گرایی را به‌همراه داشت، مردم با حضور گسترده خود نشان دادند که در برابر ساختارشکنی‌ها و توطئه‌های داخلی و خارجی ایستاده‌اند.

پیرو بر تداوم حضور و مشارکت آگاهانه مردم در صحنه تأکید کرد و گفت: ملت ایران در طول تاریخ انقلاب اسلامی، بارها نشان داده‌اند که پای کار نظام و انقلاب ایستاده‌اند در آینده نیز با توکل بر خداوند و رهبری هوشمندانه، هرگونه فتنه و بحرانی را با اقتدار پشت سر خواهند گذاشت.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه با تأکيد بر نقش مردم در تاریخ‌سازی انقلاب اسلامی، ملت ایران را قوی‌ترین و آگاه‌ترین ملت در تاریخ معاصر خواند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از