فیلم؛
بهبود کیفیت آرد و نان با فناوری هستهای
محققان پژوهشگاه علوم و فنون هستهای ایران در کرج موفق به تولید بهبوددهنده آنزیمی آرد گندم ونان با روش پرتودهی گاما شدند.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ استفاده از فناوری هستهای در فرآیند تولید آرد و نان، علاوه بر افزایش کیفیت و ماندگاری، میتواند تاثیر چشمگیری در بهبود خواص تغذیهای و کاهش ضایعات داشته باشد.
منبع: صدا و سیما
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!