حالت تاریک
سه‌شنبه, 02 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
فیلم؛

بهبود کیفیت آرد و نان با فناوری هسته‌ای

محققان پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای ایران در کرج موفق به تولید بهبوددهنده آنزیمی آرد گندم ونان با روش پرتودهی گاما شدند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ استفاده از فناوری هسته‌ای در فرآیند تولید آرد و نان، علاوه بر افزایش کیفیت و ماندگاری، می‌تواند تاثیر چشمگیری در بهبود خواص تغذیه‌ای و کاهش ضایعات داشته باشد. 

منبع: صدا و سیما

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!