حالت تاریک
دوشنبه, 28 مهر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش
گزارش تصویری؛

هنر تاکستان؛ چیدن انگور تا شیره و کشمش

شهرستان تاکستان با ۳۰ هزار هکتار زیر کشت یکی از قطب‌های انگور در کشور محسوب می‌شود؛ در هر مزرعه معمولا انگورها به صورت خانوادگی یا توسط کارگران چیده می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ شهرستان تاکستان با برخورداری از حدود ۳۰ هزار هکتار باغ انگور، از مهم‌ترین کانون‌های تولید این محصول در کشور به‌شمار می‌رود؛ برداشت انگور در بیشتر تاکستان‌ها توسط خانواده‌ها یا گروه‌های کارگری انجام می‌شود.

 پس از چیدن، بخشی از محصول برای تهیه شیره، بخشی برای تولید کشمش انگوری و قسمت دیگری نیز برای پخت «کلفَرینی» یا همان دوشاب سفت اختصاص می‌یابد؛ در ادامه، انگور و فرآورده‌های حاصل از آن پس از آماده‌سازی اولیه، به واحدهای صنعتی ارسال شده و مراحل شستشو، فرآوری و بسته‌بندی در کارخانه‌ها انجام می‌گیرد.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!