فرماندار شهرستان سرپلذهاب:
سرشماری؛ نقشه راه توسعه کشاورزی است
فرماندار شهرستان سرپلذهاب هدف نهایی از اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی را جمعآوری دادههای دقیق در خصوص وضعیت بخش کشاورزی شهرستان عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ صدرالله بابلی روز یکشنبه در جلسه سرشماری کشاورزی که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان سرپلذهاب برگزار شد، با اشاره به اهمیت این طرح ملی، گفت: ششمین دوره سرشماری عمومی کشاورزی از ۱۲ آبانماه ۱۴۰۳ در سراسر کشور، از جمله شهرستان سرپلذهاب، آغاز خواهد شد؛ ۲۰ نفر مأمور سرشماری در این شهرستان مسئولیت جمعآوری اطلاعات دقیق و بهروز از بخش کشاورزی را بر عهده دارند.
فرماندار شهرستان سرپلذهاب با تأکید بر اهمیت امنیت غذایی در عصر حاضر، اظهار داشت: با توجه به جایگزینی مفهوم امنیت غذایی بهجای خودکفایی، داشتن اطلاعات دقیق و بهروز از بخش کشاورزی برای برنامهریزی مؤثر و هدفمند در این حوزه از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ سرشماری کشاورزی ابزاری حیاتی برای دستیابی به این اطلاعات دقیق است.
به گفته بابلی، هدف اصلی اجرای این طرح، تهیه یک پایگاه داده جامع و دقیق از بخش کشاورزی شامل اطلاعاتی از قبیل فهرست بهرهبرداران، سطح زیر کشت محصولات مختلف، ساختار و زیرساختهای کشاورزی، و اطلاعات آماری پایه خواهد بود.
وی افزود: از دیگر اهداف این طرح میتوان به ایجاد چارچوب آماری برای انجام مطالعات نمونهگیری دقیقتر، تولید اطلاعات تفکیکی در سطح مناطق جغرافیایی کوچک و ارائه تحلیلهای چندبعدی از وضعیت کشاورزی اشاره کرد؛ بهطور کلی، هدف نهایی این طرح، فراهم کردن اطلاعات جامع و قابل اعتمادی است که بتوان از آن برای برنامهریزی، تصمیمگیری و ارزیابی عملکرد بخش کشاورزی استفاده کرد.
نماینده عالی دولت در سرپلذهاب تأکید کرد: در این طرح سرشماری، همه محصولات کشاورزی شامل زراعی و باغی، تجهیزات دامپروری از جمله دام بزرگ، کوچک، طیور و زنبورعسل، و همچنین بخش شیلات در همه مناطق جغرافیایی شهری و روستایی مورد بررسی قرار میگیرند.
فرماندار شهرستان سرپلذهاب در پایان با تأکید بر لزوم برنامهریزی دقیق و همهجانبه مدیران دستگاههای اجرایی مشارکتکننده در طرح سرشماری افزود: مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان، با فراهمسازی امکانات موردنیاز از جمله تجهیزات خودرویی، جهت اجرای موفقیتآمیز این طرح در ۲۴۶ روستای شهرستان همکاری کنند.
انتهای خبر/