حالت تاریک
Logo
سه‌شنبه, 15 آبان 1403
شیب کاهشی قیمت دام و گوشت‌ قرمز
رئیس شورای تأمین دام مطرح کرد:

شیب کاهشی قیمت دام و گوشت‌ قرمز

رئیس شورای تأمین دام کشور، از شیب کاهشی و ثبات نسبی قیمت دام زنده و گوشت قرمز بعد از پیک مصرف ایام اربعین حسینی خبر داد و گفت: اکنون بازار گوشت قرمز متعادل است و انتظار می‌رود این روند ادامه یابد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ منصور پوریان درباره وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز، اظهار داشت: برای نخستین بار در کشور ثبات قیمت بازار گوشت قرمز ناشی از وضعیت جمعیت دام زنده، رشد جمعیت دام مولد و مدیریت تأمین و توزیع و قیمت‌گذاری گوشت وارداتی است.

رئیس شورای تأمین دام گفت: از ابتدای سال تاکنون به دلیل برگزاری اعیاد مختلف هم‌چون نوروز، ماه مبارک رمضان، ماه محرم و صفر و اربعین حسینی با پیک مصرف گوشت قرمز روبه‌رو بودیم، این درحالی است که گوشت قرمز موکب‌های اربعین در داخل عراق را نیز تأمین کردیم.

به گفته وی، با مدیریت خوب بازار شاهد افزایش قیمت چندانی در دام زنده و گوشت قرمز نبودیم و به طور تقریبی بازار با ثبات روبه‌رو بوده است.

پوریان، علت اصلی مدیریت بازار گوشت را تأمین متنوع این محصول از بازارهای مختلف جهانی از جمله برزیل، استرالیا، رومانی، هند، پاکستان، آفریقای جنوبی و آسیای میانه با قیمت‌های مختلف و مناسب دانست و تصریح‌ کرد: طبق آمارها جمعیت دام سبک زنده کشور نزدیک‌ به ۷۰ میلیون رأس و جمعیت دام مولد کشور بین ۴۷ تا ۴۸ میلیون رأس است.

وی با بیان اینکه میانگین قیمت هر کیلوگرم دام زنده سبک حدود ۲۷۰ هزار تومان و دام سنگین بین ۱۷۰ تا ۱۷۵ هزار تومان است، گفت: همچنین هر کیلوگرم گوشت قرمز منجمد با قیمت ۳۰۰ هزار تومان و گوشت‌های گرم با قیمت‌هایی بین ۳۷۰ تا ۳۸۰ هزار تومان در بازار توزیع می‌شود.

رئیس شورای تأمین دام اظهار داشت: با توجه به نرخ دام زنده سبک و سنگین در کشور، قیمت هر کیلوگرم لاشه گوسفندی حدود ۵۰۰ تا ۵۳۰ هزار تومان است و نباید بیش از این قیمت در بازار عرضه شود.

وی وضعیت دام مولد کشور را مطلوب دانست و افزود: با ورود به پاییز مجدد مصرف اندکی افزایش می‌یابد که معتقدیم با ادامه همین روند مدیریت بازار می‌توانیم گوشت را با قیمت مناسب تأمین و عرضه کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»، آمارها نشان می‌دهد که نیاز سالیانه کشور به انواع گوشت قرمز نزدیک‌ به ۹۵۰ هزار تن تا یک میلیون تن است که بخش عمده آن در داخل کشور تولید و کسری آن هر ساله از محل واردات تأمین می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از