رئیس دانشکده فنی مهندسی اسلامآبادغرب تأکید کرد:
ضرورت تبیین توفیقات رئیسجمهور شهید
رئیس دانشکده فنی مهندسی اسلامآبادغرب گفت: امروز وظیفه اصلی ما است که در جامعه تبیین کنیم که رئیسجمهور شهید و دولت سیزدهم، ایران اسلامی را از چه موقعیتهای خطرناکی عبور داده و موفقیتهای کمنظیری به دست آورده است.
فریبرز پیرو در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: ویژگیهایی که انتخابات پیش رو دارد و از انتخابات دهههای گذشته در کشور متفاوت کرده است چند مورد بوده نخست غیر مترقبه بودن انتخابات، به خاطر ضایعه دلخراشی که برای رئیس جمهور شهید و همراهانشان اتفاق افتاد و دوم امتحان پس دادن بسیاری از مدعیان در انتخابات سه دهه گذشته که در واقع آنچه که در چنته داشتند و در واقعیت بود کاملاً برای جامعه واضح و روشن کرده است.
رئیس دانشکده فنی مهندسی شهرستان اسلامآبادغرب عنوان کرد: مهمترین ویژگی انتخابات این دوره، که رئیس جمهور ما ارث گرانقدری را به جا گذاشتند، یکسری برنامههای نیمهکاره ماندهای را پیش رو داریم که شرایط انتخابات را متفاوت کرده است و تاریخ این ملت نشان داده که رفتار سیاسی ملت ایران در ۲۰ سال اخیر از یک الگو ثابتی پیروی کرده و آن هم تضاد بین اصلاحطلبان و اصولگرایان بوده و در چند سال اخیر این ملت این مسائل را به خود دیده است.
پیرو اذعان کرد: در این انتخابات، واضح و روشن است که جریانهای سیاسی و سلیقههای مختلف همه آمادگی کامل را در خود ایجاد کرده و در معرض رأی مردم قرار گرفتهاند؛ لذا آنچه که اهمیت دارد این است که باید بدانیم مسیری که مردم در انتخاب دولت شهید رئیسی انتخاب کردند این مسیر مردم را امیدوار کرده بود، چرا که دولت سیزدهم اقدامات و برنامههای بسیار مثبت و مهمی در طول سه سال گذشته علیرغم اتفاقاتی که در عرصههای مختلف شاهد بودیم از جمله اغتشاشات سال یکهزار و ۴۰۱، جریانات طوفان الاقصی در منطقه و دیگر مسائل که طبیعتاً این جریانات تأثیرات زیادی بر برنامههای دولت داشتند، شاید اگر کشور در شرایط عادیتر بود موفقیتهای بیشتر و بهتری شاهد بودیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه رازی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: امروز وظیفه اصلی ما که باید آن را خیلی جدی بگیریم این است که در جامعه تبیین کنیم که رئیس جمهور شهید و دولت سیزدهم، ایران اسلامی را از چه موقعیتهای خطرناکی عبور داده و موفقیتهای کمنظیری به دست آورده است و اینکه چه برنامههای نیمهکارهای که بر روی زمین مانده است و این موارد را باید مقابل دید مردم قرار دهیم که مردم تصمیم بگیرند که میخواهند مسیر حرکت و پیشرفت را ادامه دهند یا به دوران غربگرایان که کشور را به بنبست رسانده بودند برگردانند.
پیرو تأکید کرد: همه مردم شاهد کمکهای دولت در بخشهای مختلف با توجه به وضعیت نامناسب معیشتی بودند و دولت سیزدهم نیز در این راستا به صورت شبانهروز در حال خدمت به مردم بوده است؛ در بحث بینالمللی و شرایطی که در نظام بینالملل و همسایگان برای ما ایجاد شد، فرصتهای جدیدی در اختیار نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار داد که این نشان میدهد که در این مملکت یک ریل و مسیر پیشرفت درستی آغاز شده و این مسیر خدمت توسط شهید رئیسی بنیان گذاشته شد و یک فرصت طلایی را برای مردم ایجاد کرد.
وی در ادامه افزود: باید برای مردم تبیین شود که آیا به دنبال استقلالخواهی و شرایطی هستند که کشور بر اساس نگاه به درون و توانمندیهای درونی به این پیشرفت ادامه دهد یا اینکه بر مبنای وابستهگرایی که جریان مقابل در دهههای مختلف دنبال کرد و نتایجی نیز عاید مملکت نشد و حتی فرصتهایی از کشور گرفته شد و شاهد پیشرفتهایی که انتظارش را داشتیم، نبودیم.
رئیس دانشکده فنی مهندسی شهرستان اسلامآبادغرب تصریح کرد: بهترین کار برای تبیین این است که از شاخصههایی حزبی و جناحی در معرفی کاندیداها فاصله بگیریم و بر شاخصههای مدنظر رهبر معظم انقلاب بیشتر توجه کنیم از جمله شاخصههای چون مردمی بودن، کارآمدی، امید، اعتبار ملی در جامعه و سایر مباحث مختلف که مقام معظم رهبری در بیاناتشان به ما گوشزد کردند.
وی افزود: نگاه و توجه به شاخصههای مقام معظم رهبری میتواند به ما در انتخابی که خواهیم داشت کمک کند؛ ضمن اینکه ما اگر بخواهیم رئیس جمهوری در تراز انقلاب اسلامی را انتخاب کنیم علاوه بر توجه به بینش و تفکر آن، وجود افرادی که در اطراف این فرد هستند میتواند نشان دهد که آیا با آرمانهای انقلاب اسلامی نسبتی دارند یا خیر؟ چرا که اگر کسی کمترین نسبت با آرمانهای انقلابی داشته باشد موجب ناامیدی مردم و امیدواری دشمنان انقلاب اسلامی و کندی روند پیشرفت کشور خواهد شد.
پیرو در پایان گفت: برای سکانداری دولت باید به دنبال فردی باشیم که ویژگیهای مذکور که را داشته باشد چرا که هر چه تراز فرد بالاتر و شاخصههای بیشتری را داشته باشد طبیعتاً میتواند کارساز باشد و آرمانهای انقلاب را تحقق بخشد.
انتهای خبر/