حالت تاریک
پنج‌شنبه, 18 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
گروه‌های جهادی بازوان اصلی بسیج سازندگی هستند
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه:

گروه‌های جهادی بازوان اصلی بسیج سازندگی هستند

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: بازوی اصلی بسیج سازندگی، گروه‌های جهادی هستند که نماد خدمت‌رسانی به مردم به شمار می‌آیند و در تعامل با دولت در زمینه خدمات‌رسانی در مناطق محروم فعال است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ امیرحمزه خزایی ظهر امروز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جهادگر اظهار داشت: امروز، هجدهم اردیبهشت‌ماه، مصادف با سالروز تأسیس بسیج سازندگی به فرمان رهبر معظم انقلاب است که آن را برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی می‌دانیم.

وی افزود: از زمان تأسیس بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹، سیر تحولات و رشد چشم‌گیری را شاهد بوده‌ایم. در سال ۱۳۸۶ با تصویب مجلس شورای اسلامی، قانون اصلاح اختیارات بسیج سازندگی به تصویب رسید و این نهاد به عنوان یک دستگاه اجرایی کشور شناخته شد. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تفاوت مهم بسیج سازندگی با سایر دستگاه‌های اجرایی در آن است که این نهاد، به‌طور خاص، در حوزه محرومیت‌زدایی با تمام نهادها و دستگاه‌ها می‌تواند همکاری داشته باشد.

وی افزود: بسیج سازندگی علاوه بر فعالیت در عرصه محرومیت‌زدایی و آبادانی، وظیفه مهم شناسایی استعدادها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های جوانان استان را نیز بر عهده دارد که از اولویت‌های کاری ما محسوب می‌شود. هدف نهایی ما تربیت جوان مؤمن، انقلابی و متعهد به کار است.

خزایی تصریح کرد: بازوی اصلی بسیج سازندگی، گروه‌های جهادی هستند که نماد خدمت‌رسانی به مردم به شمار می‌آیند. از سوی دیگر، بسیج سازندگی به عنوان نامه‌ای نانوشته از سوی سپاه و بسیج، در تعامل با دولت در زمینه خدمات‌رسانی در مناطق محروم فعال است.

وی تصریح کرد: اگر بخواهم تنها بخشی از خدمات بسیج سازندگی را برشمارم، باید به اقدامات گسترده در حوزه تأمین آب شرب و کشاورزی، از جمله اجرای طرح آبخیز تا آبریز، جاده‌سازی بین مزارع، مشارکت در ساخت مسکن محرومان، ایجاد کارگاه‌های زیرساخت اشتغال، زنجیره ارزش تولید و کمک به راه‌اندازی مشاغل خانگی اشاره کنم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: طی سه سال اخیر، با مشارکت شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، آب شرب بیش از ۴۰۰ روستای استان تأمين شده است. در هفته بسیج سازندگی، آئین افتتاح آب‌رسانی به ۱۹ روستای بخش هفت‌آشیان کوزران فردا پنج‌شنبه برگزار خواهد شد.

وی افزود: در حوزه آب کشاورزی نیز با همکاری جهاد کشاورزی و منابع طبیعی، ۶ کیلومتر ترانشه معکوس و دو آب‌بند سنگی ملاتی با حجم بیش از  یک هزار و ۳۰۰ مترمکعب اجرا شده که حدود هزار هکتار از اراضی تحت پوشش آبخیزداری قرار گرفته است. همچنین ساخت استخر ذخیره آب کشاورزی با ظرفیت ۳۰ هزار مترمکعب و احداث کانال آبرسانی به اراضی پائین‌دست انجام شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: در زمینه جاده‌سازی بین مزارع، با همکاری اداره کل راهداری، در سال گذشته حدود ۳۰ کیلومتر راه بین مزارع آسفالت یا روکش آسفالت شده است. در زمینه مسکن محرومان نیز بالغ بر ۲۴۰ منزل با مشارکت بسیج سازندگی ساخته یا تعمیر شده است.

وی افزود: در طرح شهید رجایی، حدود ۱۵۶ مدرسه با همکاری بسیج دانش‌آموزی و اداره‌کل آموزش و پرورش مرمت، بازسازی و زیباسازی شده‌اند. همچنین ساخت و مرمت منازل مددجویان و مدارس کانکسی و سنگی در سال جدید آغاز شده است.

خزایی گفت: در مجموع، تاکنون یک‌هزار و ۷۸۱ پروژه عمرانی در مناطق محروم استان توسط بسیج سازندگی اجرا شده است و هم‌اکنون حدود  ۲ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در استان فعالیت دارند. سامانه اطلس جهادی نیز فعال است و از همه جهادگران خواسته می‌شود در سامانه جدید ثبت‌نام کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در طرح ضیافت کریمانه ماه مبارک رمضان امسال نیز، ۹۸ هزار و ۳۳۴ بسته معیشتی با مشارکت خیران تهیه و بین نیازمندان توزیع شد.

وی گفت: در بحران سیل فروردین‌ماه در منطقه فیروزآباد، بیش از ۱۰ گروه جهادی از دقایق اولیه در منطقه حاضر شده و به ارائه خدمات پرداختند. در حوزه اقتصاد مقاومتی، ما به‌دنبال تصدی‌گری نبوده‌ایم، بلکه نقش تسهیل‌گر داشته‌ایم. در سال گذشته، با پرداخت تسهیلات، برای  یک‌هزار و ۳۰۰ نفر اشتغال ایجاد کردیم که صحت اشتغال بیش از ۹۸ درصد گزارش شده است.

خزایی افزود: تاکنون ۱۰۵ هزار و ۵۲۸  صندوق قرض‌الحسنه با حدود ۵۰ هزار  عضو در استان فعال شده که از دل آن‌ها،  ۱۸ هزار و ۵۵۰ فرصت شغلی ایجاد شده است. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین ۷۶ نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی در منازل احداث شده و برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مزرعه‌های خورشیدی نیز در دست اجراست.

وی در پایان گفت: انتظار داریم رسانه‌ها همواره در کنار بسیج سازندگی در انعکاس خدمات و اخبار امیدآفرین باشند و صدای فعالیت‌های جهادگران به گوش مردم برسد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!