![لزوم حمایت مسئولان کرمانشاهی از ورزش جودو](https://mersadnews.ir/default-image/default-730x400.png )
رئیس هیأت جودو استان کرمانشاه مطرح کرد:
لزوم حمایت مسئولان کرمانشاهی از ورزش جودو
رئیس هیأت جودو استان کرمانشاه گفت: جودو یک ورزش سنگین و دیربازده است و برای کسب موفقیتهای بیشتر، حمایتهای مالی و زیرساختی بیشتری نیاز دارد.
جلال فتاحی در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ با اشاره به وضعیت جودو در استان کرمانشاه اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود، روند رو به رشدی در این رشته داریم و ورزشکاران ما بهصورت مرتب در مسابقات استانی و کشوری شرکت میکنند.
رئیس هیأت جودوی استان کرمانشاه عنوان کرد: در سه ماهه پایانی سال، تیمهای نوجوانان دختر و پسر را به مسابقات اصفهان اعزام کردیم. همچنین، تیم کرمانشاه برای اولین بار در لیگ جودوی کشور حضور یافت که تاکنون سابقه نداشت و تنها استانهای معدودی توانستند در این رقابتها شرکت کنند. این در حالی است که هزینههای بالای اعزام، اسکان، حمل و نقل و سایر موارد جانبی مانع بزرگی برای حضور تیمها در مسابقات است. با این حال، با رایزنیهایی که انجام دادیم، توانستیم این اعزامها را انجام دهیم و نتایج بهتری نسبت به سال گذشته کسب کنیم.
فتاحی در ادامه افزود : مسابقات متعددی را در استان همدان برگزار کردهایم و در هفته آینده، مسابقات انتخابی بزرگسالان را پیش رو داریم. همچنین، آزمون دان یک تا چهار طی دو ماه گذشته برگزار شد که ورزشکاران زیادی از استانهای ایلام و همدان نیز در آن شرکت کردند. در کنار آن، استاژ داوری و مربیگری نیز با سطح مطلوبی برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: ما در هر ماه حداقل یک برنامه رسمی داشتهایم، از جمله اعزام به مسابقات، برگزاری استاژهای داوری و مربیگری و سایر رویدادهای مرتبط؛ یکی از اقدامات مهم دیگر، توسعه جودو در شهرستانها بود که خوشبختانه در قصرشیرین و سرپلذهاب این ورزش فعال شده است. حتی در سرپلذهاب مسابقات دفاع شخصی با حضور مسئولان شهرستان برگزار شد که جای تقدیر دارد. همچنین، شهرستان کنگاور مسابقات چندجانبهای را برگزار کرد که پیشتر سابقه نداشت.
فتاحی با اشاره به عملکرد کرمانشاه در مسابقات چندجانبه عنوان کرد: استانهای لرستان و ایلام در این رقابتها شرکت کردند و کرمانشاه موفق شد مقام دوم را کسب کند. روند توسعه جودو در استان رضایتبخش است و تا پایان سال، مسابقات و استاژهای مربیگری متعددی در برنامه داریم و هدف ما افزایش تعداد مربیان جودو در سطح استان و ارتقای این رشته در شهرستانها است.
وی در ادامه تأکید کرد: با وجود این پیشرفتها، مشکلات مالی همچنان یکی از چالشهای اصلی هیأت جودو است؛ متأسفانه، ادارهکل ورزش و جوانان استان نگاه یکسانی به همه هیأتها ندارد و جودو که یک ورزش هزینهبر و زمانبر است، با کمبود منابع مالی مواجه است. از ابتدای سال تاکنون، تنها ۲۰۰ میلیون تومان به هیأت پرداخت شده که این مبلغ حتی برای دو مسابقه جدی هم کافی نیست.
رئیس هیأت جودو کرمانشاه درباره همکاریهای بینالمللی نیز گفت: بر اساس تفاهمنامهای که با اربیل و بغداد عراق منعقد کردهایم، قرار بود تیمهای کرمانشاه به این کشور اعزام شوند، اما به دلیل مشکلات مالی، هنوز نتوانستهایم این برنامه را اجرا کنیم. این در حالی است که طی چهار تا پنج ماه گذشته، تیمهای بانوان و آقایان عراق را در کرمانشاه میزبانی کردیم و مسابقات و اردوهای مشترکی برگزار شد.
فتاحی در پایان درباره حضور ورزشکاران کرمانشاهی در تیم ملی گفت: دو ورزشکار از استان عضو تیم ملی جودو هستند؛ یک نفر در بخش بانوان و یک نفر در بخش آقایان، با این حال، جودو یک ورزش سنگین و دیربازده است و برای کسب موفقیتهای بیشتر، حمایتهای مالی و زیرساختی بیشتری نیاز دارد.
انتهای خبر/