حالت تاریک
دوشنبه, 24 شهریور 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
فرماندار هرسین تأکید کرد:

لزوم ضابطه‌مند شدن کشتار دام در هرسین

لزوم ضابطه‌مند شدن کشتار دام در هرسین

فرماندار هرسین گفت: با توجه به‌عدم وجود کشتارگاه در شهر هرسین عرضه گوشت باید ضابطه‌مند و بر اساس نظارت‌های بهداشتی باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرصاد، امام جمعه و فرماندار هرسین به همراه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، بخشدار بیستون، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان، رئیس اداره دامپزشکی، رئیس مرکز بهداشت و مسئول اداری کشتارگاه بیستون از کشتارگاه صنعتی بیستون بازدید کردند.

ابوطالب ایتوندی، فرماندار شهرستان هرسین بر ضابطه‌مند شدن کشتار دام در این شهرستان تأکید کرد و اظهار داشت: با توجه به‌عدم وجود کشتارگاه در شهر هرسین عرضه گوشت باید ضابطه‌مند و بر اساس نظارت‌های بهداشتی باشد.

وی افزود: سلامت مردم خط قرمز ماست و به منظور جلوگیری از عرضه گوشت‌هایی که با روندی غیر بهداشتی و بدون نظارت شرعی تولید می‌شوند هر گونه کشتار باید در کشتارگاه صنعتی انجام شود.

فرماندار هرسین تصریح کرد: بررسی هزینه‌هایی که از قصابان اخد می‌شود از دیگر موارد مطرح شده فرماندار هرسین بود و در این راستا خواستار کاهش این هزینه‌ها شد.

ایتوندی در بخش دیگری از سخنانش بر تشدید نظارت‌ها و برخورد قانونی با کشتارهای غیربهداشتی شد.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید