حالت تاریک
Logo
سه‌شنبه, 15 آبان 1403
کنار هم گذاشتن چپ و راست وفاق نیست

کنار هم گذاشتن چپ و راست وفاق نیست

یک چهره سیاسی اصلاح‌طلب و قائم مقام سابق حزب کروبی انتقادات تند و تیزی از پزشکیان و به ویژه بحث «وفاق» مطرح کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ «رسول منتجب‌نیا»، چهره سیاسی اصلاح‌طلب و قائم مقام سابق حزب کروبی انتقادات تند و تیزی از پزشکیان و به ویژه بحث «وفاق» مطرح کرده است. مجموع اظهارات منتجب‌نیا و زد خوردهای رسانه‌ای در روزهای گذشته اصلاحات نشان می‌دهد دعوای داخلی بین عقلا و تندروهای اصلاح طلب همچنان برقرار است؛ هر چند که عناصر بدسابقه‌ای هم با اشتباه مجلس یا حکم رئیس جمهور به دولت راه یافته‌اند.

از کابینه شهید رئیسی هم وزیر اطلاعات و وزیر دادگستری در مناصب خود باقی مانده‌اند و علی‌آبادی از صمت به نیرو رفته است. اسلامی هم وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی بوده است که در دولت سیزدهم عهده‌دار ریاست انرژی اتمی شد و در دولت چهاردهم به مسیر خود ادامه می‌دهد.

برنامه‌های دولت باید تفکر و اندیشه اصلاح‌طلبی موج بزند؛ آقای پزشکیان وعده دادند که من گشت ارشاد را برمی‌دارم، فضای مجازی را باز می‌کنم و فیلترینگ را برمی‌دارم. مردم باید این موضوعات را مشاهده کنند. یا نباید وعده بدهی یا اگر وعده دادی باید به آن عمل کنی. امام صادق‌ (ع) می‌فرمایند وعده‌ای نده که نتوانی به آن عمل کنی. شما اگر نمی‌دانستید مبسوط الید نیستید، چرا وعده دادید؟ حالا وعده دادید باید به آن عمل کنید، ولو بلغَ ما بَلغ.»

*الان حقوقدانان و لغت‌شناسان بیایند نظر بدهند که آیا وفاق ملی یعنی همه تفکرها به هم بریزند؟ یعنی تفکر راست و چپ و میانه و…در دولت حضور داشته باشند و دولت تهِ آن ناپیدا باشد؟ آیا یک چنین چیزی منظور است؟ به قول یکی از اندیشمندان یک وقت می‌گویید اتفاق ملی، یعنی همه اندیشمندان، همه تفکرها جمع شوند و یک اتفاق بزرگی را برای ملت رقم بزنند. این خیلی خوب است. اگر وفاق ملی معنی اتفاق ملی باشد، حرف درستی است.»

*اما اگر وفاق ملی یعنی چپ و راست که چند روز قبل در مقابل هم شمشیر کشیدند، بنشینند در کنار هم و بخواهند کاری انجام دهند، بعد هم در زیرمجموعه‌ها، یکی راستی‌ها را بیاورد و دیگری یکی چپی‌ها را بیاورد، این اصلاً جنگل و میدان جنگ می‌شود و نه یک محل وفاق، بنابراین باید اول تعریف وفاق ملی را برای مردم معنا می‌کردید، مسلماً اگر در انتخابات ما می‌گفتیم این کابینه آقای پزشکیان است، خاطرتان جمع باشد، حتی ۱۰ درصد مردم هم رأی نمی‌دادند. مردم رأی به تغییر دادند. مردم رأی دادند که وزرا تغییر پیدا کنند، کابینه آقای رئیسی تغییر پیدا کند، سیاست‌ها عوض شود. خب وقتی رأی به تغییر دادند، چرا ما تغییر ندهیم و بخواهیم آن‌ها را تحت عنوان وفاق ملی بیاوریم.

*به آن جناح هم، ولو که به شما ظلم کردند، ولو این همه امکانات کشور را در ایام انتخابات هدر دادند ولی شما به آن‌ها لطف و محبت کنید. این کار را باید می‌کردید. شما کاری کردید که آن‌هایی که با شما مخالفت کردند چه بسا ذی‌حق شدند یا طلبکار شدند. می‌گویند ما رأی آوردیم. خب رأیی که در مجلس آوردند که وضعش مشخص است. بنابراین شعار وفاق ملی جواب نیست که بتواند مردم را قانع کند. ما دائماً از صبح تا شب تلفنی و حضوری مورد اعتراض مردم هستیم و می‌گویند شما بودید که به صحنه آمدید و ما را وادار کردید که رأی دهیم.»

منبع: جهان‌نیوز

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از