حالت تاریک
مسئول بسیج جامعه زنان استان کرمانشاه خبر داد:

آموزش 4 هزار بانوی کرمانشاهی در طرح خانواده مقاوم

آموزش 4 هزار بانوی کرمانشاهی در طرح خانواده مقاوم

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: در طرح «خانواده مقاوم» تعداد چهار هزار و 680 نفر از بانوان کرمانشاهی شرکت کرده‌اند.

فرشته همتی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد، با بیان اینکه اگر زن و جایگاه آن در میان خانواده‌ها تقویت شود نتیجه آن در سلامت خانواده و جامعه نمود پیدا می‌کند، اظهار داشت: برنامه‌های متنوعی در راستای کمک به سبد خانواده‌های نیازمند در دستور کار بسیج جامعه زنان قرار دارد.

 

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سلامت جامعه اسلامی نیز منجر به تمدن‌سازی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌شود، افزود: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری در جامعه اسلامی بانوانی وجود دارند که علاوه بر نقش خانه‌داری و فرزندداری در صحنه‌های مختلف جامعه نیز به عناوین مختلف ایفای نقش می‌کنند.

 

وی گفت: در این راستا طرح خانواده مقاوم از سال ۹۸ ابلاغ شده که با دوسال وقفه مجدد از سال ۱۴۰۰ از سوی سازمان بسیج جامعه زنان کشور با هدف اصلاح الگوی مصرف و آموزش سبک زندگی ایرانی اسلامی ابلاغ شد.

 

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح  ۸۵ درصد اعضای پایگاه‌های مقاومت بر اساس نفرات ابلاغی جامعه هدف محسوب می‌شوند.

 

همتی ادامه داد: در طرح خانواده مقاوم، گروه‌های ۱۵ نفره متشکل از بانوان متأهل است که هر گروه یک سرگروه دارد و در سامانه ناب به‌عنوان سرگروه‌های اصلاح الگوی مصرف ثبت شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: روند اجرایی بر اساس هشت طرح درسی ارسال شده  که در شش ماهه اول سال کارگاه‌ها برگزار می‌شود و در شش ماهه دوم سال نیز خانواده‌ها مطالب و دروس فراگرفته در نیمه اول سال را اجرا می‌کنند.

 

همتی افزود: از شروع اجرای طرح خانواده مقاوم تاکنون در کرمانشاه  ۴۰۰ کارگاه برگزار شده که تعداد چهار هزار و 680 نفر در این کارگاه‌ها شرکت کرده‌اند.

 

وی یادآوری کرد: برگزاری کارگاه خانواده مقاوم (کمک به اصلاح الگوی مصرف) با هدف نهادینه و عملیاتی‌سازی الگوی اقتصادی اسلام در زندگی روزمره اعضای جامعه و تحقق سیاست‌های کلی اصلاح الگوی مصرف ابلاغ شده توسط مقام عظمای ولایت به منظور نقش‌آفرینی بانوان به عنوان مربیان و مبلغان اقتصاد مقاومتی، مقاوم‌سازی خانواده‌ها و تبدیل به پایگاه نبرد اقتصادی، ترویج مصرف کالای ایرانی و اصلاح الگوی مصرف در سطح پایگاه‌های مقاومت در شش ماهه اول سال برگزار شده است.

 

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه افزود: بعضی معتقد هستند که خانه‌داری زنان مانع از حضور شایسته آنها در جامعه می‌شود که باید گفت دیدگاه اسلام این‌گونه نیست زیرا در طول تاریخ زنانی وجود داشته‌اند که علاوه بر رسیدگی به امور خانه در فعالیت‌های اجتماعی حضور داشته و حتی در این عرصه حماسه‌ساز نیز بوده‌اند.

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از