
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه:
شهید رئیسی تجلیگر گفتمان امید بود
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با بین اینکه شهید رئیسی تجلیگر گفتمان امید بود، گفت: سبک مدیریتی ایشان باید الگوی مدیران آینده کشور قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله غفوری پیش از ظهر امروز یکشنبه در مراسم اولین سالگرد شهدای خدمت که در مسجدالنبی (ص) طاقبستان کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: حادثه تلخ و غمبار سقوط بالگرد حامل رئیسجمهور شهید و همراهانش، اگر در هر کشور دیگری رخ میداد، آن کشور با بحرانهای جدی مواجه میشد، اما به لطف الهی و رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب، کشور مسیر خود را باصلابت ادامه داد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: پس از شهادت رئیسجمهور، فضای کشور به سمت تجلیل از شهدا، تجدید پیمان با آرمانهای انقلاب اسلامی و برگزاری باشکوه مراسم تشییع سوق داده شد. همچنین انتخابات ریاست جمهوری در دو مرحله برگزار شد و دولت جدید به سرعت فعالیت خود را آغاز کرد.
وی افزود: این اتفاقات نشانگر برکات حاکمیت ولایت فقیه است. وقتی فقیه جامعالشرایط بر امور کشور اشراف دارد، اعتماد عمومی به نظام و استمرار حرکت جامعه تضمین میشود.
شهید رئیسی، تربیتشده مکتب ولایت
غفوری گفت: شخصیتهایی مانند شهید آیتالله رئیسی، حاصل مکتب تربیتی امامین انقلاب و ولایتمداریاند. شهید سلیمانی بارها تأکید داشت که از شئون عاقبتبخیری، ارتباط قلبی با رهبری حکیم انقلاب است و این را با قسم مؤکد بیان میکرد.
وی افزود: ویژگی اصلی شهید رئیسی، ولایتپذیری و تبعیت مطلق از ولی فقیه بود. او خود را سرباز ولایت میدانست؛ همانند همراهان شهیدش که همگی متعهد به ولایت بودند.
ویژگیهای اخلاقی و معنوی شهید رئیسی
غفوری گفت: شهید رئیسی شخصیتی عارف، متعبد و اهل سحرخیزی و توسل مستمر بود. اهل اشک شبانه و متخلق به اخلاق اسلامی بود و این ویژگیها پایه و اساس شخصیت او را تشکیل میداد.
وی افزود: تعبد او به شریعت، التزام به واجبات و مستحبات، و پرهیز از مکروهات مثالزدنی بود. در مهربانی، تواضع، دلسوزی برای مردم و تلاش برای شاد کردن دل بندگان خدا، حقیقتاً کمنظیر بود.
سابقه خدمات انقلابی در دستگاه قضا و دولت
غفوری گفت: برخی از رقبای انتخاباتی شهید رئیسی در مقطعی تلاش میکردند نقاط قوت او را زیر سئوال ببرند، اما ناآگاه بودند که خداوند فرصت کوتاه اما اثرگذاری به این شهید داده بود تا در مسئولیتهای مختلفی چون دادستانی کل، تولیت آستان قدس، ریاست قوه قضائیه و سپس ریاستجمهوری خدمت کند.
وی افزود: ویژگیهای مدیریتی شهید رئیسی همان نکاتی است که رهبر معظم انقلاب همواره بر آن تأکید داشتند و فرمودند باید الگوی مدیران آینده کشور قرار گیرد.
مدیریت فسادستیز، عدالتمحور و مردمی
غفوری گفت: شهید رئیسی با هرگونه فساد در هر سطحی برخورد قاطع داشت. عدالتمحوری یکی از اصول مدیریت او بود، همانگونه که در میثاقنامه مالک اشتر از سوی امیرالمؤمنین (ع) آمده است.
امام جمعه کرمانشاه افزود: مردمیبودن، اعتقاد به جلب رضایت مردم، و حضور میدانی در میان مردم حتی در سختترین شرایط مثل اوج بحران کرونا، از خصوصیات برجسته شهید رئیسی بود.
خدمت بیوقفه در بحرانها
غفوری گفت: زمانی که دیگران توصیه به دوری از اجتماعات میکردند، شهید رئیسی خود به بیمارستانها میرفت، در بخش بیماران کرونایی حضور پیدا میکرد و از نزدیک وضعیت را بررسی میکرد.
امام جمعه افزود: او در روزهای تعطیل با سفرهای استانی به نقاط محروم سر میزد، در مناطق زلزلهزده و سیلزده حضور مییافت و هیچگاه از تخریبها و نقدهای ناعادلانه گلایه نمیکرد.
غفوری گفت: یکی از همراهان شهید رئیسی نقل میکرد که در بازگشت از سفر به شرق اصفهان، به دلیل ناتوانی در حل برخی مشکلات مردم، شهید رئیسی با تمام وجود اشک میریخت.
وی افزود: این نشانهای از باور عمیق او به خدمت به مردم بود؛ خستگیناپذیر، بیتظاهر و مخلصانه، همانگونه که امام راحل و رهبر معظم انقلاب برای مسئولان نظام ترسیم کردهاند.
کار شبانهروزی، توجه ویژه به نیروی انسانی و گفتمان امید
غفوری گفت: شهید آیتالله رئیسی شبانهروزی کار میکرد و به معنای واقعی کلمه خستگیناپذیر بود. بخش زیادی از نامهها و مکاتبات مردم را شخصاً مطالعه و پیگیری میکرد. بسیاری از این موارد را در منزل تا دیر وقت رسیدگی میکرد و امور شهریها را با دقت بررسی مینمود.
وی افزود: یکی از ویژگیهای برجسته مدیریتی آیتالله رئیسی، توجه ویژه به نیروی انسانی بود. حقیقتاً نیروی انسانی را اصل و محور کار میدانست. به کارگران اهمیت فراوانی میداد، بهگونهای که وقتی با آنان مواجه میشد، چنان تحویلشان میگرفت که گویی از معاونان او هستند.
امام جمعه کرمانشاه گفت: معاونان و اطرافیانش در فضای کاری با ایشان احساس نشاط و آرامش میکردند و خستگی در وجودشان جایی نداشت. رئیسی بهصورت پدرانه با همه تعامل داشت و به گروهها، احزاب و همه اقشار جامعه توجه نشان میداد.
وی افزود: شهید آیتالله رئیسی تجسم گفتمان «امید» بود. با وجود اینکه برخی فقط در شعار از امید سخن میگفتند، او در عمل امید میآفرید. مدیری بود که همواره با امیدواری فراوان از آینده سخن میگفت و فضای کشور را به سوی روشنایی سوق میداد.
غفوری گفت: یکی دیگر از ویژگیهای مدیریتی شهید رئیسی، توجه جدی به جوانان و میدان دادن به آنان بود. او صرفاً شعار نمیداد، بلکه عملاً مدیریت را با میدان دادن به جوانان معنا میکرد و تلاش داشت بستر خدمت و پیشرفت را برای نسل جوان فراهم کند.
وی افزود: در طول یک سال گذشته، درباره شخصیت و عملکرد آقای رئیسی مطالب بسیاری گفته شده، اما آنچه بنده با تحقیق عرض میکنم این است که هنوز بسیاری از زوایای شخصیت ایشان برای جامعه شناخته نشده است.
غفوری گفت: تقاضای من از شما عزیزان این است که فرمایشات رهبر معظم انقلاب را درباره شهید آیتالله رئیسی با دقت مطالعه و بررسی کنید. معظمله تأکید فرمودند که ما افراد پرکار، توانمند، فعال و خستگیناپذیر زیاد داشتیم، اما مثل رئیسی نداشتیم.
وی در پایان افزود: حقیقتاً این شهید بزرگوار، الگویی برای حکمرانی اخلاقی، مدیریتی جهادی و مسئولیتپذیری انقلابی بود.
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!