حالت تاریک
پنج‌شنبه, 25 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
شناسایی ۷۲۰۰ مسئله آموزشی در کشور
وزیر آموزش و پرورش:

شناسایی ۷۲۰۰ مسئله آموزشی در کشور

وزیر آموزش و پرورش گفت: بیش از ۷۲۰۰ مسئله در سطح کشور شناسایی شده و برای هر کدام یک مسئول پروژه تعیین شده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر نقش بنیادین این نهاد در توسعه پایدار کشور، از تلاش‌های مسئولان، نمایندگان، خیرین و گروه‌های جهادی برای ارتقای نظام تعلیم و تربیت قدردانی کرد.

وی از مجموعه مدیران استانی، کارشناسان پرتلاش، نمایندگان مجلس و گروه‌های جهادی فعال در حوزه آموزش تقدیر کرد و گفت: حقیقتاً در استان کرمانشاه همه پای کار آمده‌اند و نمونه‌ای از هم‌افزایی و انسجام ملی در این منطقه به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: اقدام ارزشمند معاو‌نان وزارتخانه در راه‌اندازی پویش "هر خانواده، یک کلاس" تجربه‌ای نو و الگویی موفق در حوزه مدرسه‌سازی است که به‌زودی به سراسر کشور تعمیم داده خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به لزوم طراحی مدل‌های اجرایی دقیق برای تحول در آموزش کشور تصریح کرد: همان‌طور که آقای دکتر پزشکیان نیز فرمودند، ما امروز الگویی اجرایی را آغاز کرده‌ایم که دو شاخه سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را به صورت هم‌زمان پیگیری می‌کند.

وی توضیح داد: در حوزه زیرساختی، با مشارکت سازمان نوسازی مدارس، استانداران، فرمانداران، دهیاران و مدیران محلی، چارچوبی دقیق طراحی شده است؛ به‌گونه‌ای که نظام مسائل، ظرفیت‌ها و اولویت‌ها شناسایی شده و گفتمان‌سازی نیز صورت گرفته است.

کاظمی با تأکید بر اهمیت کیفیت‌بخشی آموزشی گفت: بخش دوم، مربوط به نرم‌افزار و کیفیت آموزش است که با محوریت معاونان آموزش ابتدایی و متوسطه در حال پیگیری است. در این مسیر، تلاش داریم تا با بهره‌گیری از تجربیات معلمان و ارتقای فرآیند یاددهی و یادگیری، به یک الگوی ملی و بومی‌شده دست یابیم.

وی معلمان را قلب تپنده نظام تعلیم و تربیت خواند و اظهار داشت: معلمان محور اصلی تحول‌اند. ما باید با آموزش‌های هدفمند، راهبران آموزشی توانمند و مدیران شایسته‌ای تربیت کنیم که از صلاحیت‌های لازم برای هدایت تحول برخوردار باشند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در حوزه فرهنگی نیز نهضت جدیدی آغاز خواهیم کرد. همچنین تقویت فضاهای ورزشی و ایجاد نشاط در مدارس، در دستور کار قرار دارد.

کاظمی از مشارکت پررنگ مردم در طرح‌های آموزشی ابراز خرسندی کرد و گفت: «بیش از ۷۲۰۰ مسئله در سطح کشور شناسایی شده و برای هر کدام یک مسئول پروژه تعیین شده است. در استان کرمانشاه نیز برای تمامی پروژه‌ها، مدیر پروژه مشخص شده که عملکرد آن‌ها در سامانه "شاد" ثبت و رصد خواهد شد.

وی افزود: امروز در کشور ۱۵۰ مسئول تیم جهادی فعال هستند که این مدل مشارکت می‌تواند به‌عنوان یک الگوی موفق به سایر استان‌ها نیز تعمیم یابد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!