حالت تاریک
یکشنبه, 02 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
بسیج درصدد سهیم‌کردن ملت در امور است
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه کنگاور:

بسیج درصدد سهیم‌کردن ملت در امور است

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه کنگاور گفت: امام خمینی (ره) با تأسیس بسیج، مردم را در سرنوشت کشور سهیم کردند و مردم ایران با فداکاری‌های خود، از جمله تقدیم صدها هزار شهید و جانباز، به این اعتماد پاسخ دادند.

محسن محمدزاده در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: بسیج یک تفکر و حرکت اجتماعی است که بر اساس فرهنگ دینی و عرف جامعه پدیدار می‌شود، لذا بعد از پیدایش انقلاب نوپا و رویش نهال انقلاب اسلامی در میان بیابان تهدیدات و دشمنی‌ها، بنیان‌گذار انقلاب امام خمینی (ره) با درایت بی‌بدیل و آینده‌نگری شگرف به‌منظور مواجهه با این تهدیدات فرمان تشکیل ارتش ۲۰ میلیونی را صادر کردند. 

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه کنگاور عنوان کرد: ایشان با این عمل به نوعی مردم را در همه امور کشور و سرنوشت خود سهیم کردند و مردم عزیز ایران نیز به بهترین شکل ممکن پاسخ این اعتماد و مسئولیت را با اهدای صدها هزار شهید و جانباز و از خودگذشتگی داده‌اند. 

محمدزاده با اشاره به فلسفه ایجاد بسیج، اذعان داشت: هدف از تشکیل بسیج همراهی و همکاری مردم در برابر مشکلات و تهدیدات انقلاب اسلامی است و این به این معناست که مردم با تمام وجود انقلاب اسلامی را دوست دارند و از آن حفاظت می‌کنند. 

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون مشکلات، تنش‌ها و تهدیداتی نبوده است مگر اینکه بسیج با بصیرت مثال‌زدنی و با تمام قوا به آن ورود کرده باشد و در همه امور با سربلندی بیرون آمده است به نحوی که به محض بروز حادثه و یا مشکلات بسیجیان از هر طیفی در قالب گروه‌های جهادی به مقابله با آن می‌روند و این نشأت گرفته از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی آن‌ها است و می‌توان این تفکر را در دنیای امروز بی‌بدیل دانست. 

محمدزاده با تأکید بر اینکه همیشه تعهد و تخصص دو بال مورد لزوم برای پرواز به سوی پیشرفت و اقتدار نظام بوده است، تصریح کرد: بسیج دارای ظرفیت‌های عظیمی است که بسیاری از متخصصان متعهد و تکلیف‌گرا را در خود جای داده است. 

وی ادامه داد: با توجه به پیشرفت شگرف علوم و فناوری‌ها امروز شاهد آن هستیم که برای ورود مقتدر به مسائل مختلف باید خود را به سلاح علم و تخصص تجهیز کنیم، حال می‌بینیم که بسیجیان دارای ایده و نظرات قوی در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی، فناوری و سیاسی ورود می‌کنند و تأثیرات شگرفی در این عرصه‌ها بر جای می‌گذارند و اهداف اساسی نظام را محقق می‌کنند. 

جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه کنگاور اذعان داشت: بانوان انقلاب اسلامی با تفکر اعتقادی و با فرهنگ غنی و دینی در عرصه‌های مختلف تأثیرات شگرفی را رقم زده‌اند و در هر مکان و زمانی که نیاز به حضور بانوان بسیجی بوده است به درستی مانند چراغی پرنور درخشیده‌اند. 

وی اظهار کرد: بانوان در دورانی که انقلاب مورد هجمه نظامی دشمنان قرار گرفت با تربیت فرزندان غیرتمند و راهی کردن همسران و فرزندان خود به جبهه‌های مقاومت و همراهی آن‌ها به گونه‌های مختلف در این عرصه سهم عظیمی را داشتند و حتی تا به امروز برخی از آن‌ها با مراقبت و پرستاری از جانبازان عزیز جهاد خود را رها نکردند و بعد از دوران دفاع مقدس از ترویج ارزش‌های انقلاب اسلامی و حضور فعال در عرصه‌های مختلف و دوشادوش برادران بسیجی، برگ زرینی را در تاریخ این کشور رقم زدند. 

محمدزاده افزود: دولتمردان و مسئولان با شناسایی نخبگان علمی بسیجی و تشکیل هسته‌های علمی و کارگروه‌های تحقیقی می‌توانند کمک بسیار زیادی به حرکت پرشتاب علمی کشور داشته باشند و با توجه به استعدادهای فراوان علمی، در هر عرصه‌ای که نخبگان بسیجی ورود کردند توانستند در بالاترین پله‌های علمی جهان قرار بگیرند و نیازهای جامعه را تا حدود زیادی برطرف سازند و کشور را از واردات به خودکفایی برسانند. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از