حالت تاریک
شنبه, 28 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
ضرورت گنجاندن برنامه‌های آموزشی در ایام تابستان
مشاور و روانشناس تأکید کرد:

ضرورت گنجاندن برنامه‌های آموزشی در ایام تابستان

مشاور و روانشناس گفت: انتخاب کلاس‌ها باید متناسب با سلایق و علاقه‌های خود دانش‌آموز باشد؛ کلاس‌هایی که مهارت‌های جدید به دانش‌آموزان می‌آموزند مانند کلاس‌های هنری و آموزشی می‌توانند بهترین گزینه‌ها برای اوقات فراغت باشند.

طاهره کرمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: برنامه‌ریزی صحیح برای اوقات فراغت دانش‌آموزان باید به گونه‌ای باشد که از یک طرف مانع از رهاشدگی آن‌ها شود و از سوی دیگر سبب خستگی و فشار بیش از حد در طول تابستان نشود؛ این زمان، به عنوان فرصتی برای استراحت، باید به درستی مدیریت شود.

کرمی با بیان اینکه اوقات فراغت برای دانش‌آموزان فرصتی برای تجدید انرژی است، تأکید کرد: این زمان نباید بدون برنامه‌ریزی سپری شود و این امر می‌تواند منجر به عادت‌های نادرستی چون تنبلی و پُرخوابی شود که در نهایت، مشکلاتی برای شروع سال تحصیلی به وجود می‌آورد، در صورتی که دانش‌آموزان هیچ برنامه آموزشی در این مدت نداشته باشند، والدین با چالش‌های جدی در شروع مدرسه مواجه خواهند شد.

این روانشناس ادامه داد: هیچ‌گاه نباید به افراط و تفریط در برنامه‌ریزی اوقات فراغت روی آورد، به این معنی که از یک طرف، نباید دانش‌آموزان را به حال خود رها کرد و از طرف دیگر، برنامه‌های شلوغ و فشرده هم می‌تواند خستگی و بی‌انگیزگی به همراه داشته باشد؛ کودکان باید فرصت استراحت و تفریح داشته باشند تا از آن زمان به نحو مطلوب استفاده کنند.

کرمی اشاره کرد: انتخاب کلاس‌ها باید به گونه‌ای باشد که متناسب با سلایق و علاقه‌های خود دانش‌آموز باشد؛ کلاس‌هایی که مهارت‌های جدید به دانش‌آموزان می‌آموزند مانند کلاس‌های هنری و آموزشی می‌توانند بهترین گزینه‌ها برای اوقات فراغت باشند؛ البته، این کلاس‌ها باید متناسب با استعدادها و توانمندی‌های دانش‌آموز انتخاب شوند، تا از بار اضافی یا فشار جلوگیری شود.

وی افزود: با این حال، در کنار فعالیت‌های آموزشی، وقت‌گذرانی با خانواده نیز اهمیت دارد و مسافرت‌ها، دورهمی‌های خانوادگی و بازی با همسالان از جمله بهترین تجربیات دانش‌آموزان در این دوران هستند و این لحظات به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا علاوه بر تفریح، ارتباطات اجتماعی خود را تقویت کرده و خاطرات خوبی بسازند.

کرمی بر لزوم توجه به فعالیت‌های ورزشی نیز تأکید کرد و گفت: این فعالیت‌ها باید بخشی از برنامه‌ریزی اوقات فراغت باشند و توصیه می‌کنم دانش‌آموزان در طول سال و نه فقط در تابستان، به فعالیت‌های جسمی بپردازند؛ ورزش، علاوه بر حفظ سلامتی، به تقویت روحیه و نشاط دانش‌آموزان کمک می‌کند و انرژی آن‌ها را به شکل سازنده‌ای مدیریت می‌کند.

کرمی معتقد است: برنامه‌ریزی اوقات فراغت باید به گونه‌ای باشد که از یک طرف، به دانش‌آموزان فرصت استراحت و تفریح دهد و از طرف دیگر، آن‌ها را در راستای تقویت مهارت‌ها و علاقه‌های فردی هدایت کند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!