حالت تاریک
چهارشنبه, 22 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟

دینی که شهادت دارد اسارت ندارد

دینی که شهادت دارد اسارت ندارد

در بخشی از وصیت‌نامه شهید عزیز خدادادی چنین آمده است: ناراحت نباشید چون دینی که شهادت دارد، اسارت ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»، شهید عزیز خدادادی فرزند احمد متولد هشتم دی‌ماه ۱۳۳۹ در پل ماهیت است که در ۲۳ اسفند ۱۳۵۹ در سومار به شهادت رسید.

در بخشی از وصیت‌نامه این شهید والامقام چنین آمده است: تفنگم را بیاورید تا سینه دشمن را سوراخ کنم که دیگر تحمل این همه نامردی را ندارم آخر این ملت آزادی‌خواه و حق‌پرست چه کرده که این چنین ناجوانمردانه علیه آن بسیج شده‌اند؟

آخر مگر در دنیا استقلال و آزادی جرم است که این چنین ملت‌های اسلامی را به محاصره اقتصادی و نظامی می‌کشند؟

ای مادرم کفنم را بیاور تا بپوشم که خون من از خون امام حسین (ع) و علی‌اصغر به خون‌خفته رنگین‌تر نیست.

دوستان من اگر شهید شدم به پدر، مادر، برادران و خواهرانم بگویید که ناراحت نباشید چون دینی که شهادت دارد، اسارت ندارد و کسی که شهید می‌شود در جهان آخرت به او پاداشی داده می‌شود و بازگشت او به سوی خدا است.

مگر جان من از بندگان مخلص خدا چون مطهری‌ها ارزشمندتر است؟

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید