حالت تاریک
شنبه, 07 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
تحلیل‌گر مسائل سیاسی:

صهیونیست‌ها مقابل ایران به زانو در آمدند

تحلیل‌گر مسائل سیاسی گفت: مدیریت هوشمندانه، آمادگی نیروهای مسلح و وحدت ملی باعث شد ایران با حملات دقیق، صهیونیست‌ها را به زانو درآورد و طرح‌های آن‌ها را ناکام بگذارد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ تحلیل‌گر مسائل سیاسی گفت: قدرت‌های غربی به رهبری آمریکا، آسیا را منبع انرژی و بازار مصرف می‌دانند و برای تأمین منافعشان سلطه بر منطقه را دنبال می‌کنند. ایران تنها کشوری بود که این سناریو را نپذیرفت و در برابر طراحی مشترک آمریکا و صهیونیست‌ها برای تجزیه ایستاد. 

سید امین موسوی افزود: صهیونیست‌ها با پیشرفته‌ترین تسلیحات تجهیز شدند تا مراکز نظامی و هسته‌ای ایران را نابود و شورش اجتماعی ایجاد کنند. اما با تدبیر رهبر معظم انقلاب، آمادگی نیروهای مسلح و وحدت مردم، واکنش سریع و کوبنده‌ای داده شد و معادلات دشمن تغییر کرد. 

وی بیان کرد: در نهایت، رژیم صهیونیستی و آمریکا در تحقق اهدافشان ناکام ماندند و با واسطه‌ها خواستار آتش‌بس شدند. این پیروزی ۱۲روزه اقتدار ایران را نشان داد و ضرورت تقویت توان دفاعی و رفع ضعف‌های ارتباطی داخلی برای تثبیت قدرت ملی را برجسته کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!