
پلیس راه کرمانشاه:
عشایر نسبت به احشام در جادهها اقدام کنند
پلیس راه کرمانشاه نسبت به رعایت مقررات عبور و مرور در جاده های استان با توجه به آغاز فصل کوچ عشایر برای جلوگیری از حوادث مختلف هشدار داد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ همه ساله با رسیدن به اواخر فروردینماه و زمان آغاز فصل کوچ عشایر از مناطق گرمسیری به سمت مناطق ییلاقی، شاهد حوادث مختلفی در جادههای استان کرمانشاه هستیم که متأسفانه باعث تلف شدن شماری از احشام عشایر بر اثر برخورد با خودروها هستیم.
در این وضعیت هم رانندگان وسائل نقلیه در حال حرکت و هم مالکان احشام در هنگام جابهجایی بایستی جوانب ایمنی را رعایت کرده و مسئولان حرکت و هدایت احشام هم مانند رانندگان ملزم به رعایت قوانین ترافیکی هستند.
عبدالحسین زارع در این زمینه اظهار داشت: هر ساله در ابتدای فصل بهار عشایر مبادرت به جابهجایی احشام خود به سمت مناطق ییلاقی میکنند که در برخی موارد متأسفانه بر اثر رعایت نشدن قوانین عبور و مرور و نکات ایمنی شاهد برخورد وسائل نقلیه با گله احشام هستیم.
فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه با بیان اینکه هدایتکنندگان گله احشام عشایر به نوعی در حکم یک راننده محسوب میشوند افزود: کسی که هدایت و حرکت دادن حیوانات بهصورت تکی، گله و یا رمه را به عهده دارد راننده محسوب شده و ملزم به اجرای قوانین ترافیکی است.
فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه تأکید کرد: ضرورت دارد این اشخاص از حاشیه راهها و دور از جریان ترافیک احشام خود را حرکت دهند و در صورت نیاز به عبور از عرض یا طول معابر، با احتیاط و با فاصله از پیچها و شیبها و نقاط دارای میدان دید استفاده کنند.
زارع با بیان اینکه هدایتکنندگان نباید احشام خود را رها کرده و از نزدیک شدن آنها به جاده جلوگیری و از عبور دادن ناگهانی از معابر خودداری کنند افزود: این موارد در راههای روستایی که دارای عرض و امکانات و علائم کمتری است از اهمیت فراوانی برخوردار است.
وی یادآور شد: چنانچه محرز شود مسئولان هدایت و حرکت احشام، قوانین ترافیکی را رعایت نکرده و در وقوع تصادف نقش داشتهاند، برای آنها سهم تقصیر تعیین و به تناسب مسئولیت خود ملزم به جبران خسارات وارده خواهند بود.
زارع در مورد حرکت احشام در شب نیز گفت: برابر مقررات هر فردی که مسئول حرکت و هدایت حیوانات است، هنگام عبور از عرض یا طول همه معابر در شب باید از علائم هشداری و اخطار دهنده مانند فانوس، چراغهای الکتریکی، دستانه یا راکت شبرنگدار استفاده کنند.
در سطح استان کرمانشاه بیش از ۱۴ هزار خانوار با جمعیت افزون بر ۷۴ هزار نفر در مناطق قشلاق و ییلاق مستقر هستند که ۴ درصد جمعیت استان را تشکیل میدهند و یک میلیون و ۳۷۰ هزار رأس دام دارند.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!