حالت تاریک
چهارشنبه, 03 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
حل مشکلات کشور در گرو امیدآفرینی است
دبیر ستاد امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر کرمانشاه:

حل مشکلات کشور در گرو امیدآفرینی است

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های رهبری، رفع آسیب‌های اجتماعی است، گفت: اگر امید در جامعه تقویت نشود، هیچ‌یک از مشکلات حل نخواهد شد، امید موتور محرک جامعه است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود احمدی ظهر امروز چهارشنبه در همایش استانی «کنشگران و گروه‌های نقش‌آفرین عرصه اجتماعی» که در سالن اجتماعات شهید شهریاری دانشکده علوم پایه دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، با تأکید بر اهمیت پیروی از منظومه فکری مقام معظم رهبری، موضوعاتی نظیر مقاومت، امید، تحول و آسیب‌های اجتماعی را از اولویت‌های این منظومه دانست.

 وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های رهبری، رفع آسیب‌های اجتماعی است، اگر امید در جامعه تقویت نشود، هیچ‌یک از مشکلات حل نخواهد شد، امید موتور محرک جامعه است، همان‌گونه که امام راحل نیز در دشوارترین شرایط، امید را حفظ می‌کردند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت شناخت دقیق آسیب‌های اجتماعی، بر ضرورت شناسایی آسیب‌ها در خانواده، محل، شهر و استان تأکید کرد و افزود: وظیفه ما این است که ابتدا منکرات و آسیب‌ها را به‌صورت دقیق شناسایی کنیم، سپس با اولویت‌بندی، برای رفع آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

احمدی با اشاره به اهمیت روحیه بسیجی، خاطرنشان کرد: بسیج به‌عنوان بزرگ‌ترین تشکیلات مردمی و الگویی برای حل مشکلات اجتماعی معرفی شده است. 

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر روحیه جهادی، گفت: موفقیت در رفع آسیب‌های اجتماعی نیازمند روحیه‌ای تحول‌گرا، صریح و جهادی است، اتصال به اهل‌بیت (ع) و خداوند رمز موفقیت در این مسیر است.

احمدی همچنین از اهمیت مطالبه‌گری اصولی و شجاعانه سخن گفت و بیان کرد: مطالبه‌گری باید همراه با راهکار، اخلاق و انصاف باشد، بدون سند و مدرک، هیچ ادعایی نباید مطرح شود، مطالبه‌گری غیراصولی، مردم و مسئولان را خسته می‌کند.

وی با بیان اینکه آموزش و تبیین از وظایف اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر است با تأکید بر اهمیت این موضوع، اظهار کرد: ما دوره‌های آموزشی متعددی برای آمران و ناهیان برگزار کرده‌ایم، همچنین، وظیفه ما ترویج مفاهیم دینی به شیوه‌ای علمی و اصولی است تا جامعه را به سمت ارزش‌های اسلامی هدایت کنیم.

این مسئول در ادامه، افزود: حجاب و عفاف به‌عنوان دو معروف کلیدی مطرح شده که در کنار این موارد، دیگر معروفات نیز باید مورد توجه قرار گیرند و برای آن‌ها برنامه‌ریزی شود.

احمدی با اشاره به بیانات رهبری در خصوص ضرورت تحول در اقدامات اجتماعی گفت: برای رفع آسیب‌های اجتماعی باید به‌سرعت و با نگاه تحول‌گرا وارد عمل شویم، این اقدامات باید مبتنی بر الگوهای اسلامی و نه علوم غربی باشد.

وی در پایان بر لزوم احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تأکید کرد و گفت: ما به‌دنبال جامعه‌ای هستیم که مردم و مسئولان به‌صورت متقابل امر به معروف و نهی از منکر را اجرا کنند، تنها در این صورت است که می‌توان آسیب‌های اجتماعی را ریشه‌کن کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.