
یادداشت؛
کرمانشاهیان چشمانتظار مهمان هستند
کرمانشاهیان سالهاست در انتظار تغییرات اساسی هستند و این بار سفر رئیسجمهور به استان میتواند امیدی برای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی کرمانشاه باشد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ در نظام بینالمللی، توسعه استانها و شهرها از جنبههای مختلف، در توسعه ملی، افزایش اقتدار سیاسی و تولید ناخالص ملی کشورها، بسیار مؤثر و حیاتی است.
نیازسنجی، بازخوردگیری و بهرهمندی از مواهب مختلف طبیعی، اقتصادی و فرهنگی میتواند راهکاری پیشبرنده برای دستیابی به شرایط بهینه جامعه باشد، از طرفی با ایجاد زیرساختها و زمینههای بنیانی و رفاهی، شرایط مادی و معنوی مردم و اهالی این شهرها بهینه شده و بحرانهای اجتماعی نیز به حداقل میرسد.
کلانشهر کرمانشاه و شهرهای دیگر این استان نیز، سالهاست مورد بیمهری مدیران نالایق بومی قرار گرفته است. از اشتغال ناپایدار گرفته تا مبلمان نامناسب شهری، نبود زیرساختهای فرهنگی لازم و هزاران مشکل دیگر که مردمان این دیار، در دورههای مدیریت استانی متعددی، در حسرت پاسخگویی آنها ماندهاند.
با نگاهی تاریخی به دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، به عزتمندی، آزادگی و جانفشانی مرزداران غیور هماستانی میرسیم. تقدیم ۹ هزار و ۸۰۰ شهید والامقام و سالها آوارگی، سختی، جنگ و جهاد، کتابی حماسی از دلاوریهای این دریادلان، نگاشته است.
اما آیا به تناسب این حماسهها، رشادتها و ایستادگیهای مردم شهیدپرور و انقلابی استان کرمانشاه، در دستیابی به توسعه پایدار، رونق اقتصادی و امنیت رفاهی جامعه، چیزی نصیبمان شده است؟ آیا چشماندازهای مدیریتی کلان، برای آینده جوانان این استان، برنامهریزی خاصی را متصور شده است؟ آیا اگر جنگ در اصفهان و شیراز و حتی تهران اتفاق میافتاد، تصمیمگیریهای مدیریتی اینگونه بود؟ میتوان گفت: دهها سئوال بیپاسخ، سالهاست ذهن همگان را به خود مشغول ساخته است.
اما مردم کرمانشاه از دیرباز، وحدت، یکدلی و صداقت را با وجود تنوع قومیتها، مذاهب و پراکندگی شهرها را حفظ کرده و همیشه به آینده، امیدوارند. امیدی که از دلهای پاک و اندیشههای ارادتمند به انقلاب اسلامی، نشأت گرفته است.
این روزها خبری شیرین و امیدوار کننده در استانمان دست به دست میشود: پنجشبه این هفته، میزبان ریاستجمهوری هستیم. خبری ارزشمند که میتواند برای آینده جوانان ما خوشایند باشد، البته اگر مسئولان استانی به جای تمرکز بر حواشی و عملکردهای نداشته قبلی، به تشریح ظرفیتها، احصا و ارائه مشکلات و بیان راهکارها برای جذب اعتبارهای مناسب بپردازند.
وجود ظرفیتهای تاریخی، فرهنگی و بومی، طبیعت بکر و معادن متنوع، مرزهای چندگانه با کشور عراق، سدهای پرآب و شرایط مناسب کشاورزی و دامپروری و همراهی جوانان پرشور و مومن هماستانی، میتواند برای دستیابی به اشتغال بهینه و امنیت رفاهی و اجتماعی مؤثر باشد.
حالا همگان منتظریم که شاهد نتایج خوب این سفر باشیم. نتایجی که به رفع محرمیتها و بهبود شرایط بسیار نامطلوب امروز استانمان بینجامد.
نویسنده: حامد شبابی؛ فعال رسانهای
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!