حالت تاریک
چهارشنبه, 15 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
عبور ۱/۲ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
فرمانده کل انتظامی خبر داد:

عبور ۱/۲ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور

فرمانده کل انتظامی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار زائر اربعین از مرزهای هفت‌گانه کشور عبور کردند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ سردار احمدرضا رادان در بازدید از مرز خسروی با بیان اینکه تمامی فرماندهان در استان‌های مرزی اربعینی و همچنین شهرستان‌ها در آماده‌باش ۱۰۰ درصدی قرار دارند، اظهار داشت: ‌همکاران ما در بخش گذرنامه نیز در کنار سایر نیروها پای کار هستند‌ و‌ نزدیک به ۲۰ هزار نیروی کمکی نیز از مرکز برای پشتیبانی از مرزهای هفت‌گانه اربعینی گسیل شده‌اند.

وی با اشاره به بازدید خود از مرز خسروی ‌گفت: امروز بازدیدی از مرز خسروی انجام شد و خوشبختانه همه دستگاه‌ها وظایف خود را به خوبی انجام داده‌اند و مجموعه انتظامی، حوزه‌های مرتبط و مرزبانی با همکاری بسیار خوبی وارد عمل شده‌اند و ‌تا این لحظه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار زائر از مسیر گذرگاه‌های هفت‌گانه عبور کرده و خود را به جمع عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) رسانده‌اند که سهم مرز خسروی از این تعداد، بیش از ۱۱۲ هزار نفر بوده است.

فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: از زائران درخواست دارم یکی از مرزهایی که برای سفر اربعین انتخاب می‌کنند، مرز خسروی باشد، زیرا همه زیرساخت‌ها در این مرز آماده است و به لحاظ آب‌وهوایی نیز نسبت به مرز مهران و مرزهای جنوبی شرایط بهتر و ایمن‌تری دارد.

رادان اذعان کرد: امیدواریم طی چند روز آینده که شاهد افزایش جمعیت زائران به سمت عتبات عالیات از مرزهای کشور خواهیم بود، بتوانیم به بهترین شکل در خدمت آنان باشیم.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه سجاد در مرز خسروی، گفت: سامانه سجاد در دو سوی مرز ایران و عراق راه‌اندازی شده و حقیقتاً ایستایی زائران در مرز خسروی به چهار ثانیه رسیده است که این موضوع نشان‌دهنده تسهیل جدی در روند تردد زائران است.

رادان با یادآوری بازدید خود از مرز خسروی در سال گذشته، افزود: مرز خسروی امسال از نظر زیرساختی تفاوت کاملاً محسوسی با سال گذشته دارد. آماده‌سازی پارکینگ‌ها، ایجاد سایبان‌هایی که برای مردم در نظر گرفته شده، همچنین پیش‌بینی اتوبوس‌های عمومی برای انتقال زائران از پارکینگ تا پایانه، از جمله اقدامات انجام‌شده است.

فرمانده کل انتظامی کشور خاطرنشان کرد: امنیت کامل موجود در استان نیز باعث شده است که مرز خسروی روز به روز آماده‌تر شود و شرایط بهتری برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین فراهم شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!