حالت تاریک
سه‌شنبه, 19 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
سایه رکود بر بازار طلای کرمانشاه حاکم شد
رئیس اتحادیه طلافروشان استان کرمانشاه:

سایه رکود بر بازار طلای کرمانشاه حاکم شد

رئیس اتحادیه طلافروشان استان کرمانشاه گفت: بازار طلا به‌شدت راکد و استقبال مردم کاهش قابل توجهی داشته است و بیشتر مراجعات صرفاً برای اطلاع از قیمت‌ها انجام می‌شود، نه برای خرید واقعی.

محمدسعید جعفری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: ریزش اخیر انس جهانی طلا از نظر ما منطقی نبود؛ چرا که معمولاً انس طلا رابطه‌ای عکس با وضعیت بورس‌های جهانی به‌ویژه بازارهای نیویورک دارد؛ با توجه به قرمز بودن شاخص‌های بورس نیویورک، انتظار می‌رفت انس طلا روندی صعودی داشته باشد، اما برخلاف این قاعده، شاهد کاهش قیمت آن بودیم که همخوانی تحلیلی نداشت. 

رئیس اتحادیه طلافروشان استان کرمانشاه افزود: احتمال بازگشت مجدد قیمت انس جهانی طلا به سطوح بالاتر وجود دارد؛ بازار به‌شدت راکد و استقبال مردم کاهش قابل توجهی داشته است و بیشتر مراجعات صرفاً برای اطلاع از قیمت‌ها انجام می‌شود، نه برای خرید واقعی. 

جعفری در ادامه به قیمت‌های جاری بازار طلا اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، قیمت یک گرم طلا ۱۸ عیار ۷ میلیون و ۹۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان است، قیمت سکه قدیم ۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سکه جدید ۹۶ میلیون تومان، نیم سکه ۶۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۳۲ میلیون تومان و سکه گرمی نیز ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. 

وی ادامه داد: این قیمت‌ها نشان‌دهنده نوسانات شدید بازار در شرایط کنونی هستند و به گفته کارشناسان، اگر روند فعلی ادامه یابد، احتمال افزایش بیشتر قیمت‌ها در کوتاه مدت وجود دارد. 

رئیس اتحادیه طلافروشان استان کرمانشاه تصریح کرد: مردم از خرید طلا و سکه از طریق سایت‌ها و سکوهای فروش مجازی خودداری و تنها از مغازه‌های معتبر اقدام به خرید کنند؛ همچنین با توجه به حباب قیمتی موجود، خرید سکه در شرایط فعلی به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود؛ در عین حال، به مشتریان پیشنهاد می‌شود که در صورت تمایل به سرمایه‌گذاری در طلا، با دقت و پس از مشاوره با کارشناسان خبره وارد بازار شوند. 

جعفری در پایان گفت: وضعیت فعلی اقتصادی جهانی و نگرانی‌های سیاسی می‌تواند به‌عنوان عواملی تاثیرگذار در نوسانات قیمت طلا در نظر گرفته شود، ولی به‌نظر می‌رسد که طلا همچنان یک دارایی امن در دوران بحران‌های اقتصادی جذاب باقی بماند. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!