حالت تاریک
جمعه, 05 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه:

آسیب‌های اجتماعی در کرمانشاه وضعیت مناسبی ندارد

آسیب‌های اجتماعی در کرمانشاه وضعیت مناسبی ندارد

فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به گسترش حاشیه‌نشینی و کاهش سن اعتیاد، گفت: آسیب‌های اجتماعی در استان کرمانشاه وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند اقدامات جدی است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی«مرصاد»؛ سردار مهدی حاجیان صبح امروز چهرشنبه در اولین همایش ملی پیشران‌های سرکش اجتماعی،آسیب‌ها و جرائم در کرمانشاه، اظهار داشت: امروز دیگر نمی‌توان تنها با انجام اقدامات سلبی و اعمال مجازات‌ها آرامش و امنیت جامعه را تأمین کرد بلکه باید ریشه‌ها و دلایل آسیب‌ها و جرائم را شناسایی و برای مقابله با آنها برنامه‌ریزی و عمل کرد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: کانون‌های بزه و آسیب‌های اجتماعی در استان کرمانشاه باید شناسایی شوند و در این راستا  اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از گسترش آسیب‌های اجتماعی امری ضروری است و پلیس وظیفه دارد فضای شهر را رصد کند و اشراف کامل داشته باشد.

حاجیان تصریح کرد: پژوهش و تحقیق برای حل مشکلات اجتماعی امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است اما باید برای جلوگیری از وقوع بزه و آسیب‌های اجتماعی یک قدم فراتر از پیشگیری، عمل کرد زیرا تحولات اجتماعی با سرعت بالایی در حال شکل‌گیری بوده و باید متناسب با شرایط روز وارد عمل شد.

وی ادامه داد: در حوزه آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق، نزاع و... اگر به موقع عمل نکنیم با مشکل مواجه خواهیم بود زیرا مجازات تنها پاسخگوی امنیت جامعه نیست و پیشران‌های سرکش را باید شناسایی کنیم و بدانیم مردم پلیس را علاوه بر برخورد سلبی و ضابط قضایی به عنوان مصلح اجتماعی محسوب می‌کنند که مورد تأکید فرمانده کل فراجا است.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه بیان کرد: معماری جدید فراجا به سمت و سوی حل اختلاف حرکت می‌کند و اصلاح و تربیت قانون‌شکنان در اولویت قرار دارد زیرا مجازات و برخورد سلبی در تمام شرایط پاسخگو نیست و ممکن است تأثیرات منفی بر روی افراد داشته باشد.

حاجیان خاطرنشان کرد: نبض اجتماعی استان کرمانشاه منظم نیست می‌توان اعلام کرد مشکلات حاشیه‌نشینی و اعتیاد در استان رو به افزایش است و نباید چنین موضوعات مهمی نادیده گرفته شود زیرا سن اعتیاد در جامعه رو به کاهش بوده و این موضوع بسیار مهم و قابل تأمل است.

وی اضافه کرد: افزایش اعتیاد در جامعه به معنای از دست رفتن نوجوان و جوان این استان بوده که سرمایه‌های ارزشمند جامعه محسوب می‌شوند و قطعا افزایش اعتیاد، سیر صعودی جمعیت معتادان متجاهر را به دنبال دارد که باید با جدیت به این موضوع ورود پیدا کرد و البته مردم بدانند پلیس به وظیفه قانونی، سلبی و بازدارنده خود عمل می‌کند.

فرمانده نیروی انتظامی استان کرمانشاه تأکید کرد: امنیت و آرامش جامعه همواره خط قرمز پلیس محسوب می‌شود که کارکنان انتظامی آرامش و جان خود را فدای امنیت مردم کرده‌اند که کاهش ۱۴ درصدی سرقت‌ها و جرائم در استان کرمانشاه نتیجه این اقدام است و بر اساس افکارسنجی صورت گرفته احساس امنیت در مردم استان افزایش یافته است‌.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید