حالت تاریک
سه‌شنبه, 11 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
احتمال وزش باد در برخی نقاط کرمانشاه
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه مطرح کرد:

احتمال وزش باد در برخی نقاط کرمانشاه

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه ز وزش باد پراکنده و ناپایداری جزئی جوی در برخی نقاط استان تا پایان هفته خبر داد.

شهناز حق‌پرست در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: امروز سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴، هوای استان کرمانشاه تا شنبه هفته آینده عمدتاً صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود و در برخی ساعات، وزش باد و رشد ابرهای پراکنده موجب ناپایداری جوی جزئی در برخی نقاط خواهد شد. 

وی افزود: طی روزهای جمعه و شنبه، این شرایط جوی علاوه بر تشدید نسبی وزش باد، ممکن است در برخی مناطق نیمه غربی و شمالی با رگبارهای خفیف و کوتاه‌مدت باران همراه و ناپایداری‌های جزئی باعث کاهش کوتاه‌مدت دما در این مناطق شود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه تصریح کرد: متوسط دمای هوا تا روز شنبه در نیمه شرقی استان تغییر محسوس نخواهد داشت و شرایط نسبتاً پایدار خواهد بود، اما در نیمه غربی و نواحی شمالی استان تا روز پنج‌شنبه به‌طور نسبی افزایش خواهد یافت و دما در روزهای جمعه و شنبه کاهش آرام را تجربه خواهد کرد. 

حق‌پرست ادامه داد: تغییرات دمایی در مناطق مختلف استان متفاوت خواهد بود؛ به‌گونه‌ای که افزایش دما در نواحی غربی و شمالی بیشتر محسوس است و نیمه شرقی استان با تغییرات اندک دمایی، شرایطی پایدار و بدون نوسان شدید را تجربه خواهد کرد. 

وی به وضعیت دمایی ۲۴ ساعت گذشته استان نیز اشاره کرد و گفت: سومار با بیشینه دمای ۳۰ درجه سلسیوس گرم‌ترین نقطه استان بود، در حالی که حیمل با کمینه دمای ۲ درجه سلسیوس سردترین منطقه گزارش شد و کمینه و بیشینه دمای کرمانشاه به ترتیب ۷ و ۲۷ درجه سلسیوس ثبت شد. 

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه افزود: این نوسانات دمایی نشان‌دهنده تفاوت قابل توجه شرایط جوی بین مناطق غربی، شرقی و شمالی استان است و توصیه می‌شود شهروندان و کشاورزان با توجه به این تغییرات، برنامه‌ریزی مناسبی برای فعالیت‌های روزانه و برداشت محصولات کشاورزی داشته باشند. 

حق‌پرست در پایان خاطرنشان کرد: رعایت نکات ایمنی در برابر وزش باد و بارش‌های پراکنده ضروری است و انتظار می‌رود این شرایط جوی تا پایان هفته ادامه یابد؛ شهروندان باید آمادگی لازم برای مواجهه با ناپایداری‌های کوتاه‌مدت جوی و تغییرات دمایی را داشته باشند. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!