حالت تاریک
جمعه, 06 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
ایران؛ پیروز نبردی تاریخی علیه صهیونیسم
ائمه جمعه استان کرمانشاه تأکید کردند:

ایران؛ پیروز نبردی تاریخی علیه صهیونیسم

ائمه جمعه استان کرمانشاه با تأکید بر نقش رهبری، وحدت ملی و اقتدار نیروهای مسلح، این نبرد را مصداق روشنی از تقابل حق و باطل دانستند و پیروزی ایران را شکستی تاریخی برای جبهه استکبار ارزیابی کردند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ ائمه جمعه استان کرمانشاه در خطبه‌های این هفته نمازجمعه  با تأکید بر نقش رهبری، وحدت ملی و اقتدار نیروهای مسلح، این نبرد را مصداق روشنی از تقابل حق و باطل دانستند و پیروزی ایران را شکستی تاریخی برای جبهه استکبار ارزیابی کردند.

حمله رژیم صهیونیستی مصداق نبرد حق و باطل بود

حجت‌الاسلام والمسلمین مقداد یعقوبی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان سرپل‌ذهاب با محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشور، سکوت مجامع بین‌المللی و کشورهای غربی را نشانه دوگانگی آن‌ها در برابر حقوق بشر دانست و با استناد به آیات قرآن کریم، اظهار داشت: صهیونیسم جهانی همواره در زمین فساد می‌کند و خداوند آتش جنگ آن‌ها با مؤمنان را خاموش می‌کند و همواره با اهل ایمان است. 

امام جمعه موقت سرپل‌ذهاب با تأکید بر کمک الهی در این نبرد، این تجاوز را مصداق روشنی از نبرد حق و باطل دانست و افزود: خداوند ملت بزرگ ایران و نیروهای مسلح را یاری کرد و بر رژیم جنایتکار صهیونیستی برتری داد؛ ، سه تبریک مقام معظم رهبری برای پیروزی بر رژیم صهیونیستی، آمریکا و همچنین اتحاد ملت ایران نشانه ضرورت تقویت رویکرد انقلابی و استکبارستیزی است. 

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی با همه ادعاهایش زیر ضربات جمهوری اسلامی له شد و هرگز تصور نمی‌کرد با چنین پاسخ کوبنده‌ای مواجه شود؛ نیروهای مسلح کشور با عبور از دفاع چندلایه دشمن، مناطق حساس آن را با موشک‌های قدرتمند هدف قرار دادند و این قدرت نظامی مایه افتخار ملت ایران است. 

یعقوبی با اشاره به نقش آمریکا در این جنگ، اذعان کرد: ایالات متحده در روز آخر به‌صورت مستقیم وارد نبرد شد تا رژیم صهیونیستی را نجات دهد و حتی مراکز هسته‌ای ایران را هدف قرار داد اما موفقیتی کسب نکرد؛ حمله موفق به پایگاه آمریکایی العدید، ساقط‌کردن هواپیماهای اف-۳۵ و نابودکردن پهپادهای پیشرفته از افتخارات نیروهای مسلح و پدافند هوایی ایران است. 

امام جمعه موقت سرپل‌ذهاب با اشاره به اتحاد و همبستگی ملت ایران در این نبرد، تأکید کرد که آمریکا با اصل وجودی ایران مشکل دارد و هدفش تسلیم‌کردن ملت بزرگ ایران است، اما این آرزو را به گور خواهد برد؛ آتش‌بس حاصل‌شده، ناشی از درخواست طرف مقابل است و این وضعیت صرفاً توقف موقت درگیری است و ملت ایران آماده پاسخ کوبنده به هر تجاوزی خواهد بود. 

ایران الگویی بی‌بدیل از ایستادگی شد

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن رضایی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان هرسین، اظهار داشت: جنگ تحمیلی۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا که با همراهی دست‌کم ۱۵ کشور و مزدوران منطقه‌ای صورت گرفت، حاوی درس‌ها و نکات مهمی هم برای دوستان جمهوری اسلامی ایران و هم برای دشمنان آن بود؛ این نبرد بار دیگر ثابت کرد که در دوره پساجنگ، وظیفه روایتگری درست و صادقانه بر عهده ماست؛ اگر در جهاد تبیین کوتاهی کنیم، ممکن است پیروزی بزرگ ملت ایران به‌عنوان شکست در رسانه‌ها القا شود و شکست مفتضحانه دشمن، به‌عنوان فتح جلوه داده شود. 

امام جمعه شهرستان هرسین افزود: جمهوری اسلامی ایران در این نبرد کم‌نظیر، تنها کشوری بود که به‌طور همزمان با دو قدرت اتمی یعنی رژیم صهیونیستی و آمریکا مقابله کرد؛ ایران در روزها مواضع رژیم صهیونیستی را بمباران می‌کرد و شب‌ها به پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌داد، این دستاورد تاریخی قدرت و اقتدار عملی ایران را در برابر سلطه‌گران جهانی به ثبت رساند و الگویی کم‌نظیر از ایستادگی و مقاومت را به جهانیان ارائه کرد. 

وی با اشاره به ویژگی‌های مهم این نبرد، گفت: نکته قابل تأمل این بود که بسیاری از کشورها با وجود نارضایتی از سلطه آمریکا، توان ایستادگی در برابر آن را نداشتند؛ همان‌گونه که در دوره رژیم پهلوی، حاکمان با وجود نارضایتی از قدرت‌های غربی، حتی قدرت «نه» گفتن هم نداشتند، اما جمهوری اسلامی ایران نه‌تنها در شعار بلکه در عمل نشان داد که قدرت ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی قدرت‌های بزرگ را دارد و این توانمندی را به جهان اثبات کرد. 

رضایی در ادامه تأکید کرد: اقدام قاطع ایران در هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی از جمله پایگاه العدید در قطر، که بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین پایگاه آمریکا در منطقه بود، نشان داد که جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به هرگونه تعرض، اهل مماشات و تعارف نخواهد بود، حتی دشمنان نیز اذعان دارند که ایران در این نبرد دست برتر را داشت؛ با وجود ترور فرماندهان و دانشمندان ما، امنیت داخلی کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن برقرار شد و مدیریت مقتدرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در این شرایط بسیار چشمگیر بود.

خطیب جمعه هرسین همچنین با اشاره به برخی تحلیل‌ها، گفت: برخی مدعی بودند که حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای ایران خسارت جدی وارد نکرده است، اما مسئله اصلی، جسارت این اقدام بود که جمهوری اسلامی ایران با پاسخ قاطع و سیلی محکم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، آن را بی‌پاسخ نگذاشت؛ به برکت همین اقتدار، سرزمین‌های اشغالی برای رژیم صهیونیستی ناامن شد؛ به‌گونه‌ای که هزینه فرار برای شهرک‌نشینان از ۱۷ دلار به ۲۵ هزار دلار افزایش یافت و فضای رعب و وحشت و آشوب بر مناطق اشغالی سایه افکند.

شکست اهداف راهبردی دشمن در برابر ایران

حجت‌الاسلام والمسلمین اسعد حسین‌پناهی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان کنگاور، ضمن توصیه به تقوای الهی، با بیان اینکه ایران کرامت را به مسلمانان بازگرداند، اظهار داشت: تحلیل درست نیازمند اطلاعات راهبردی است؛ دشمن با تصور دسترسی به اطلاعات راهبردی، حمله را ساده دید، اما در تحقق اهداف خود ناکام ماند؛ دشمن نه توانست توان موشکی و هسته‌ای ایران را از بین ببرد و نه میان مردم و مسئولان فاصله بیندازد. 

امام جمعه شهرستان کنگاور با تأکید بر پیروزی ایران در این نبرد، گفت: باید روایت فتح را بازگو کنیم، چرا که حتی دشمن هم به شکست خود اذعان دارد؛ ایران مراکز مهم موساد، هسته‌ای و تحقیقاتی اسرائیل را هدف قرار داد و نابود کرد؛ طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی، اعلام جنگ و صلح تنها با نظر مقام معظم رهبری انجام می‌شود و رهبری هرگز در این مسائل مهم سکوت نخواهد کرد

اگر آمریکا در جنگ نبود، اسرائیل نابود می‌شد

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی آرمند در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان دالاهو، درباره جنگ تحمیلی اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا اظهار داشت: این جنگ، تجربه‌ای بی‌نظیر از نبرد تمام‌عیار الکترونیک با تجهیزات پیشرفته بود که با شجاعت و ایستادگی پاسخ داده شد؛ اگر آمریکا به این جنگ وارد نمی‌شد، این هفته می‌توانستیم نابودی اسرائیل را جشن بگیریم، زیرا آن‌ها توان مقابله با قدرت موشکی ایران را نداشتند. 

امام جمعه دالاهو بیان کرد: اگر فشار رزمندگان بر دو کشور جنایتکار نبود، آن‌ها هرگز آتش‌بس اعلام نمی‌کردند و جنگ را ادامه می‌دادند؛ این آتش‌بس به ما فرصت داد تا نقاط ضعف داخلی را شناسایی کنیم؛ دشمن تلاش کرد با شروع این جنگ ناغافل، نارضایتی ایجاد کند، اما نتیجه عکس داد و مردم ایران متحد و پیروز شدند. 

مقاومت مردم، نقشه‌های دشمن را نقش برآب

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا خاص‌امیری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان صحنه، با نقل بیانات رهبر انقلاب درباره موفقیت‌های اخیر کشور در مقابله با تجاوزات دشمن، وحدت، مقاومت و اطاعت از رهبری را کلید پیروزی دانست و اظهار داشت: دشمن با استفاده از فریب به‌دنبال نفوذ و براندازی بود اما بصیرت مردم و ایستادگی نیروهای مسلح تمام نقشه‌ها را ناکام گذاشت. 

خطیب جمعه شهرستان صحنه تأکید کرد: نیروهای مسلح و دستگاه‌های امنیتی با حضور فعال خود خسارات سنگینی به دشمن وارد کردند؛ طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی، تصمیم نهایی درباره جنگ و صلح در اختیار ولی فقیه است و رهبر انقلاب هیچ‌گاه در مقابل تهدیدات سکوت نکرده است. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!