حالت تاریک
سه‌شنبه, 21 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
پیگیری حقوقی حمله آمریکا به مدرسه میناب
معاون امور حقوقی وزارت امور خارجه مطرح کرد:

پیگیری حقوقی حمله آمریکا به مدرسه میناب

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه از گردآوری مستندات حمله آمریکا به مدرسه شجره طیبه میناب خبر داد و گفت: پرونده‌های حقوقی این حمله برای پیگیری در عرصه بین‌المللی و محاکم خارجی در حال بررسی است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ کاظم غریب‌آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، از گردآوری مستندات حمله آمریکا به مدرسه شجره طیبه میناب خبر داد و اظهار داشت: پرونده‌های حقوقی این حمله برای پیگیری در عرصه بین‌المللی و محاکم خارجی در حال بررسی است.

وی در سفر یک‌روزه به هرمزگان، گفت: بازدید از مدرسه شجره طیبه میناب و ادای احترام به مقام شامخ شهدای این مدرسه، از جمله معلمان شهید، از اهداف اصلی این سفر است.

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با اشاره به اهمیت دفاع از امنیت کشور، افزود: جمهوری اسلامی ایران و مردم کشورمان با تمام توان برای حفاظت از کشور، هرمزگان، بندرعباس و جزایر در خط مقدم آمادگی دارند.

غریب‌آبادی با اشاره به اهداف سفر خود به هرمزگان، عنوان کرد: حمایت از مردم هرمزگان و قدردانی از فداکاری‌های آنان در دفاع از امنیت کشور، از دیگر اهداف این سفر است.

وی افزود: بازدید از مدرسه شجره طیبه میناب، حضور در مناطق آسیب‌دیده شهرستان سیریک و دیدار با خانواده شهید ماکان نصیری، از مهم‌ترین برنامه‌های سفر به استان هرمزگان است.

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با اشاره به همراهی نمایندگان رسانه‌های بین‌المللی در این سفر، گفت: هیئتی متشکل از نمایندگان رسانه‌های بین‌المللی، از جمله شبکه العربی قطر و رسانه‌های چین، روسیه و پرس‌تی‌وی، در این سفر ما را همراهی می‌کنند.

منبع: مهر

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!