حالت تاریک
سه‌شنبه, 21 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
دستگیری ۳۰ نفر از عوامل دشمن در کرمانشاه
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه خبر داد:

دستگیری ۳۰ نفر از عوامل دشمن در کرمانشاه

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: تاکنون حدود ۳۰ نفر از عوامل دشمن آمریکایی - صهیونیستی در کرمانشاه دستگیر و برای آن‌ها پرونده قضائی تشکیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد» و به نقل از روابط‌عمومی دادسرای استان کرمانشاه؛ حمیدرضا کریمی با بیان اینکه ۳۰ نفر از عوامل دشمن آمریکایی - صهیونی در کرمانشاه دستگیر شده‌اند، اظهار داشت: برای این افراد ۲۵ پرونده اتهامی در دستگاه قضائی کرمانشاه تشکیل شده و هم‌اکنون در حال رسیدگی است. 

وی افزود: بخش عمده‌ای از مراحل تفهیم اتهام به افراد مورد اشاره انجام شده است. 

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه در خصوص مهم‌ترین عناوین اتهامی این افراد، عنوان کرد: بر اساس مستندات موجود و گزارش‌های ضابطان قضائی، مهم‌ترین عناوین اتهامی مطرح‌شده در این پرونده‌ها شامل همکاری با دولت متخاصم رژیم صهیونیستی از طریق حمل و نگهداری وسائل ارتباطی استرلینگ و ارسال تصاویر به شبکه‌های معاند، عضویت در گروه‌های مخالف نظام، نگهداری غیرمجاز سلاح و مهمات و نیز اجتماع و تبانی با هدف اخلال در امنیت ملی است. 

کریمی با تأکید بر رعایت کامل قوانین و اصول دادرسی عادلانه درخصوص این افراد، افزود: تحقیقات مقدماتی در حال تکمیل بوده و پس از پایان این مرحله، پرونده‌ها برای اتخاذ تصمیم نهایی به مراجع صالح قضائی ارسال خواهد شد. 

وی گفت: بررسی‌های تخصصی، ارزیابی مستندات و تکمیل تحقیقات در حال انجام است و عوامل تعیین‌کننده در تبیین دقیق اتهامات و مسیر دادرسی مورد توجه قرار گرفته است. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!