حالت تاریک
سه‌شنبه, 23 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
رکورد مصرف گاز در کرمانشاه شکسته شد
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه:

رکورد مصرف گاز در کرمانشاه شکسته شد

مدیرعامل شرکت گاز استان استان کرمانشاه از شکسته شدن رکورد مصرف گاز بخش غیر صنعتی در استان خبر داد و از مشترکان خواست برای گذر از این روزهای سرد، مصرف گاز را مدیریت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ ناصر حسینی با اشاره به برودت هوای روزهای اخیر، از افزایش قابل توجه مصرف گاز بخش غیرصنعتی در استان خبر داد و گفت: بیشترین مصرف را در روز یکشنبه (۲۱ بهمن) و به میزان ۱۵ میلیون مترمکعب (مصرف بخش غیرصنعتی) شاهد بودیم که رقمی بی‌سابقه در استان بود و رکوردشکنی در مصرف گاز محسوب می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: این میزان مصرف نسبت به روز مشابه در سال گذشته ۳۳ درصد بیشتر بوده است. 

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه یکی از دلایل مهم افزایش مصرف گاز در این روزها را پایین بودن بیشینه دما (دمای روزانه) دانست و عنوان کرد: وقتی که دمای روزانه به کمتر از هفت، هشت درجه سانتی‌گراد می‌رسد، مردم دمای سیستم‌های گرمایشی خود را افزایش می‌دهند که منجر به افزایش مصرف گاز می‌شود. 

حسینی تاکید کرد: اگرچه در این شرایط ناگزیر به اعمال محدودیت برای برخی صنایع شدیم تا بتوانیم گاز پایدار بخش خانگی را تامین کنیم، اما در هیچ نقطه‌ای از استان افت فشار نداشتیم و وضعیت شبکه گاز در استان مناسب و پایدار است. 

وی با بیان اینکه در این روزهای سرد نظارت بر مصرف گاز ادارات و دستگاه‌ها و مراکز تجاری پُرمصرف همچنان ادامه دارد، یادآور شد: در این چند روز که تعطیل بود، ادارات و دستگاه‌ها مصرف گازی نداشتند و از صبح امروز (۲۳ بهمن) جریان گاز آن‌ها برقرار شد. 

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه خواستار همراهی مشترکان خصوصا در بخش خانگی برای گذر از این روزهای سرد شد و گفت: اگر مشترکان مدیریت مصرف نداشته باشند، احتمال افت فشار در انتهای خطوط انتقال گاز کشور از جمله استان‌های شمالی کشور و حتی استان ما دور از انتظار نیست. 

حسینی از مشترکان خواست با پوشیدن لباس گرمتر، دمای سیستم‌های گرمایشی منازل را بر روی دمای آسایش قرار دهند و با پوشاندن پنجره‌ها با پرده ضخیم و مسدود کردن دریچه‌های کولر، از هدررفت انرژی جلوگیری کنند. 

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.