حالت تاریک
پنج‌شنبه, 04 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
کرمانشاه باید قطب راهیان نور کشور شود
استاندار کرمانشاه:

کرمانشاه باید قطب راهیان نور کشور شود

استاندار کرمانشاه بر لزوم معرفی این استان به عنوان قطب راهیان نور غرب کشور تأکید کرد و گفت: کرمانشاه با داشتن زیرساخت‌های مناسب و تاریخ پربار در دوران دفاع مقدس، آماده پذیرش کاروان‌های راهیان نور است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ منوچهر حبیبی صبح امروز پنج‌شنبه در جلسه شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور کشور، اظهار داشت: به تعبیر مقام معظم رهبری، کرمانشاه سینه ستبر ایران اسلامی و چهره زیبای کشور است، این استان نه‌تنها در تاریخ دفاع مقدس، بلکه در قلب هر ایرانی جای دارد؛ کرمانشاه در روزهای سخت جنگ تحمیلی به‌عنوان یکی از محورهای اصلی مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن قرار گرفت و نقش بی‌بدیلی در حفظ تمامیت ارضی کشور ایفا کرد. 

استاندار کرمانشاه ادامه داد: جنگ در کرمانشاه آغاز شد و در همین استان نیز به پایان رسید؛ در این سرزمین، بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ بار بمباران صورت گرفت، اما مردم این دیار هیچ‌گاه از مقاومت و ایستادگی دست برنداشتند، کرمانشاه بیش از ۱۰ هزار شهید به انقلاب اسلامی تقدیم کرده و در جغرافیای دفاع مقدس، میزبان ۲۷ عملیات بزرگ بوده است. 

وی با اشاره به نقش کرمانشاه در مقابله با دشمنان داخلی و خارجی، تصریح کرد: مردم کرمانشاه تنها در برابر ارتش بعث عراق ایستادگی نکردند، بلکه در مقابله با گروه‌هایی همچون دموکرات‌ها، پژاک، منافقان و داعش نیز به شدت مقاومت کردند، این استان ۳۷۱ کیلومتر از مرزهای جمهوری اسلامی ایران را با افتخار پاسداری کرد و هنوز هم این مهم را با عزت ادامه می‌دهد. 

حبیبی عنوان کرد: در طول ۲ هزار و ۲۰۰ روز جنگ، جغرافیای کرمانشاه از شرق تا غرب، از شمال تا جنوب، درگیر جنگ بود، این استان نه‌تنها در برابر بمباران‌های دشمن ایستاد، بلکه در برابر تهدیدات مختلف از جمله گروه‌های تکفیری و تجزیه‌طلبان نیز مقاومت کرد. 

استاندار کرمانشاه افزود: یکی از این افتخارات، دفاع مردمی پاوه بود که به فرمان امام خمینی (ره)، مردم این دیار در برابر دشمن ایستادگی کردند، یاد شهید چمران همچنان در این منطقه زنده است و پاوه، به‌عنوان یکی از نمادهای مقاومت، در دل تاریخ انقلاب جاودانه خواهد ماند؛ گیلانغرب، به‌دلیل مقاومت قهرمانانه مردمش، لقب دومین شهر مقاوم ایران را کسب کرد و هنوز بوی ایثار و شهادت در این خاک مشام هر کسی که از آن عبور می‌کند، زنده می‌کند. 

وی در ادامه بیان کرد: در ارتفاعات بازی دراز، معنای حقیقی ایثار و فداکاری به خوبی تفسیر شد و عملیات بازی‌دراز همچنان در یاد و خاطره نسل امروز و دیروز باقی مانده است؛ این منطقه، با حضور هزاران نفر از دلدادگان فرهنگ ایثار، هرساله محل گردهمایی عزیزان است تا یاد و خاطره آن روزها را زنده نگه دارند. 

حبیبی اذعان کرد: نقش کرمانشاه در دفاع مقدس باید بیشتر تبیین شود؛ اگرچه در استان‌های جنوبی و خوزستان، اقدامات خوبی در زمینه معرفی دفاع مقدس صورت گرفته، اما هنوز نقش مردم کرمانشاه و استان‌های غربی ایران در جنگ تحمیلی باید بیشتر معرفی شود؛ حضور جوانان در اردوهای راهیان نور، یکی از مهم‌ترین ابزارها برای برقراری این ارتباط است و می‌تواند پیوندی عمیق میان نسل گذشته و امروز برقرار کند. 

استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های عظیم معنوی و فرهنگی استان کرمانشاه، بنده پیشنهاد می‌کنم که این استان به‌عنوان قطب راهیان نور غرب کشور معرفی شود، این استان به لحاظ زیرساختی و تاریخی آماده است که به‌عنوان مقصد اصلی کاروان‌های راهیان نور در نظر گرفته شود، زیرساخت‌ها به خوبی فراهم شده و مسیرهای مختلف برای گردشگران و کاروان‌ها کاملاً مشخص است. 

وی افزود: در این راستا، باید از ظرفیت‌های عظیم فرهنگی و معنوی کرمانشاه بهره‌برداری بیشتری صورت گیرد، توسعه اردوهای دانشجویی و دانش‌آموزی یکی از مسیرهای مؤثر در این زمینه است که می‌تواند به ارتقای سطح آگاهی و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل‌های جدید کمک کند. 

حبیبی در پایان گفت: امیدوارم این نشست و برنامه‌های آینده، گامی مؤثر در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد و شاهد گسترش هرچه بیشتر این حرکت‌های فرهنگی در استان کرمانشاه و سایر نقاط کشور باشیم. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!