حالت تاریک
دوشنبه, 03 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟

صعود ۱۴ پله‌ای تنیس کرمانشاه در کشور

صعود ۱۴ پله‌ای تنیس کرمانشاه در کشور

رئیس هیأت تنیس استان کرمانشاه گفت: رتبه تنیس این استان با ۱۴ پله صعود هم اکنون به رتبه سیزدهم در کشور ارتقا یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ محمدعلی زرندی اظهار داشت: تنیس استان کرمانشاه در سال‌های گذشته دارای رتبه ۲۷ بود که با اقدامات انجام شده طی سال‌های اخیر در افزایش تعداد بازیکنان بیمه شده، توجه به سنین پایه و توسعه زیرساخت‌های لازم هم اکنون به ۱۳ ارتقا یافته و بدون شک در سال‌های آتی این رتبه بالاتر هم خواهد رفت. 

وی اظهار کرد: هم اکنون ۶۵۰ ورزشکار بیمه شده و سازمان یافته در استان در این رشته در حال فعالیت هستند که تاکنون حضور این تعداد ورزشکار در این رشته سابقه نداشته است که یکی از دلایل آن وارد کردن این رشته در مدارس و مراکز آموزش عالی و توسعه زیرساخت‌های این رشته به ویژه در بخش خصوصی بوده است. 

رشته تنیس در این استان نیازمند یک نگاه همگانی است

رئیس هیات تنیس استان کرمانشاه با بیان اینکه رشته تنیس در این استان نیازمند یک نگاه همگانی است که باید همانند سایر رشته‌ها وارد مدارس شود گفت: باید این رشته را در سطح جامعه و به ویژه مدارس به خوبی معرفی کرد تا از حالت گمنامی خارج شده و مردم به طرف آن گرایش پیدا کنند. 

وی تاکید کرد: تاکنون چندین بار تفاهمنامه‌های مختلفی را با رؤسا و مدیران آموزش و پرورش برای معرفی این رشته در مدارس منعقد کرده‌ایم که متأسفانه به نتیجه نرسیده است و یکی از دلایل آن این است که این رشته باید جزو رشته‌های تعریف شده در آموزش و پرورش قرار بگیرد. 

فعالیت تنها ۳ هیأت شهرستانی در رشته تنیس

زرندی یکی از عوارض ناشناخته ماندن این رشته در استان را فعال نبودن هیأت‌های شهرستان‌ها عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر تنها در شهرستان‌های صحنه، کنگاور و جوانرود این رشته دارای هیأت بوده و به دلیل آنکه در سایر شهرستان‌ها به ویژه در غرب استان به دلیل آنکه در گذشته هیچ اقدامی برای معرفی این رشته انجام نشده است افراد آشنا به رشته‌های راکتی نیز وجود ندارد از این‌رو موفق به فعال کردن هیات در سایر شهرستان‌ها نشده‌ایم. 

وی با اشاره به وجود کمیته‌های مختلفی در هیأت تنیس استان از راه اندازی کمیته امور شهرستان‌ها خبر داد و افزود: با فعال شدن این کمیته در تلاش هستیم تا رشته تنیس را در تمام نقاط استان معرفی و فعال سازیم هرچند که ۲ شهرستان جدید نیز متقاضی تأسیس هیأت تنیس شده اند. 

رئیس هیأت تنیس استان کرمانشاه یکی از عمده مشکلات این رشته در استان را نبود زمین کافی عنوان کرد و افزود: ایجاد یک زمین استاندارد برای این رشته ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که ایجاد آن برای هیات تنیس استان امری بسیار دشوار است. 

فعالیت ۲۰ مربی درجه سه در استان

وی اضافه کرد: هرچند که هم اکنون ۶ باشگاه خصوصی در شهر کرمانشاه در حال فعالیت هستند که دارای زمین‌های خوبی نیز هستند ولی برای افزایش زمین‌های تنیس در تمامی شهرستان‌ها نیازمند همکاری همه ادارات ورزش و جوانان استان هستیم. 

زرندی همچنین به افزایش تعداد مربیان درجه سه در این رشته اشاره کرد و گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده هرساله به تعداد مربیان درجه سه این رشته در استان افزوده می‌شود به طوری که در حال حاضر نیز ۲۰ مربی آقا و خانم در استان فعال هستند. 

وی استقبال خوب بانوان از این رشته را مایه امیدواری دانست و یادآور شد: یکی از دلایل این استقبال امکانات خوبی است که برای فعالیت آن‌ها وجود دارد به طوری که حدود ۵۰ درصد از ورزشکاران سازمان یافته این رشته در استان را بانوان تشکیل می‌دهند ضمن آنکه از مجموع ۲۰ نفر مربیان درجه سه استان نیز ۹ نفر جزو بانوان هستند. 

کرمانشاه از هیأت‌های فعال کشور در طرح GTI

رییس هیات تنیس استان کرمانشاه ادامه داد: این استان هم اکنون جزو چهار هیأت تنیس فعال کشور در طرح جهانی «جی تی آی» (استعدادیابی) است و از جایگاه ویژه‌ای در فدراسیون در اجرای آن برخوردار است. 

وی افزود: از مجموع ۳۱ استان و ۳۴ هیأت در کشور تنها ۱۶ استان در این طرح فعال هستند که در بین آن‌ها کرمانشاه یکی از فعالترین هیات‌ها است. 

زرندی همچنین از جذب یک روانشاس بالینی در این هیأت خبر داد و گفت: با توجه به مسائل روحی و روانی ورزشکاران این رشته به ویژه در کوران رقابت‌ها این هیات توانست از حضور یک روانشناس بالینی که به صورت کاملاً رایگان با ورزشکاران با استعداد و خانواده‌های آن‌ها در راستای کاهش استرس و بالا بردن اعتماد به نفس آن‌ها فعالیت دارد هم اکنون استفاده کند.

منبع: ایرنا

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از