حالت تاریک
چهارشنبه, 15 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
توافق صلح آمریکا و ایران نهایی شد
نخست‌وزیر پاکستان:

توافق صلح آمریکا و ایران نهایی شد

نخست‌وزیر پاکستان از نهایی‌شدن توافق صلح میان آمریکا و ایران خبر داد و گفت: با این توافق، درگیری‌ها در همه جبهه‌ها پایان می‌یابد و روند اجرای آن با میانجی‌گری چند کشور وارد مرحله عملیاتی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ شهباز شریف نخست وزیر پاکستان در پستی در شبکه ایکس نوشت: ما خوشحالیم که پس از مذاکرات فشرده، توافق صلح بین آمریکا و ایران را اعلام می‌کنیم.

وی افزود: هر دو طرف پایان فوری و دائمی جنگ در تمام جبهه‌ها، از جمله در لبنان، را اعلام کردند.

شریف اذعان کرد: با لازم الاجرا شدن توافق، میانجی‌ها در این هفته مجموعه‌ای از جلسات را تسهیل خواهند کرد.

نخست‌وزیر پاکستان تصریح کرد: مراسم امضای رسمی این توافق (تفاهم‌نامه) روز جمعه، ۱۹ ژوئن، در سوئیس برگزار خواهد شد.

وی گفت: ما از ایالات متحده و ایران به خاطر تعهدشان برای یافتن راه حل دیپلماتیک برای این درگیری تشکر می‌کنیم. از برادرانمان به خاطر تلاش‌های میانجیگری‌شان و از رهبری خردمندانه دولت قطر به خاطر حمایتشان در دستیابی به این توافق، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنیم. ما به ویژه از رهبری خردمندانه پادشاهی عربستان سعودی و جمهوری ترکیه به خاطر کمک‌های قابل توجهشان در این زمینه تشکر می‌کنیم.

شریف خاطرنشان کرد: پس از امضای تفاهم‌نامه، میانجی‌ها این هفته مجموعه‌ای از جلسات را تسهیل خواهند کرد. این بحث‌های اولیه، زمینه‌ساز مذاکرات فنی و مراسم امضای رسمی خواهد بود.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!