حالت تاریک
چهارشنبه, 15 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
انسجام ملی اصلی‌ترین سرمایه در جنگ ترکیبی است
امام جمعه کرمانشاه:

انسجام ملی اصلی‌ترین سرمایه در جنگ ترکیبی است

امام جمعه کرمانشاه گفت: در شرایط جنگ ترکیبی دشمن، انسجام ملی مهم‌ترین سرمایه و ضرورت کشور است و با حفظ وحدت و همدلی می‌توان در برابر توطئه‌ها ایستادگی کرد و مسیر پیشرفت را ادامه داد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان کرمانشاه که در مسجد جامع برگزار شد، با قدردانی از برگزاری برنامه‌های باشکوه عید غدیر در استان، اظهار داشت: الحمدلله برنامه‌های بسیار خوبی در این ایام برگزار شد و این مسیر معنوی و فضای ارزشی ایجادشده در استان، با همت بنیاد غدیر و همراهی مجموعه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مردمی و گروه‌های مختلف شکل گرفت و همه ظرفیت‌ها در این زمینه به میدان آمدند.

وی افزود: مجموعه‌های مردمی، نهادها، مساجد و مراکز فرهنگی نقش فعالی در اجرای برنامه‌ها ایفا کردند و به لطف الهی شاهد برگزاری برنامه‌ای بسیار مطلوب بودیم؛ حضور گسترده، پرشور و فشرده مردم در این مراسم‌ها قابل تقدیر است و نشان‌دهنده عمق ارادت آن‌ها به ساحت امیرالمؤمنین علی (ع) و جایگاه عید ولایت در جامعه ایمانی استان است؛ همچنین از همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی و مسئولان قدردانی می‌شود.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به ضرورت استمرار و ارتقای این برنامه‌ها، تصریح کرد: امید است در سال‌های آینده، با توفیق الهی، شاهد برگزاری برنامه‌هایی گسترده‌تر، منسجم‌تر و اثرگذارتر در راستای ترویج معارف اهل‌ بیت (ع) و تعمیق فرهنگ غدیر باشیم.

جایگاه ولایت در منظومه فکری جامعه اسلامی

غفوری در ادامه با اشاره به جایگاه ولایت در منظومه فکری جامعه اسلامی، گفت: در چنین مناسبت‌هایی، همبستگی و حضور مردم در حمایت از ارزش‌های دینی و ولایت‌مداری اهمیت ویژه‌ای دارد و این حضور، پشتوانه‌ای مهم برای استمرار مسیر انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به رشادت‌ها و فداکاری‌های ملت ایران در طول سال‌های انقلاب اسلامی، بیان کرد: ملت ایران با ایمان، ایثار و مقاومت در عرصه‌های مختلف حضور یافته و بسیاری از این مجاهدت‌ها در گمنامی انجام شده است، اما آثار و برکات آن امروز در اقتدار و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی مشهود است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: رهبر معظم انقلاب در تحلیل شرایط کنونی، به راهبردهای دشمن در عرصه جنگ ترکیبی اشاره فرموده‌اند؛ بر اساس این تحلیل، دشمن پس از ناکامی در میدان‌های مختلف، تلاش خود را بر ایجاد تردید، یأس، ترس، بدبینی و اختلاف در جامعه متمرکز کرده است.

غفوری ادامه داد: در چنین شرایطی، وظیفه همگان به‌ویژه مسئولان و اصحاب رسانه، تقویت انسجام ملی، حفظ وحدت و پرهیز از دامن‌زدن به اختلافات است؛ هرگونه بازنشر یا برجسته‌سازی سخنان دشمن در فضای داخلی که منجر به تضعیف روحیه عمومی شود، می‌تواند در راستای اهداف دشمنان تلقی گردد.

وی تأکید کرد: امروز کشور در مرحله‌ای حساس قرار دارد و ایستادگی در برابر جنگ رسانه‌ای و ترکیبی دشمن، نیازمند هوشیاری، همدلی و هم‌افزایی همه جریان‌های دلسوز نظام است؛ ملت ایران با بصیرت و آگاهی، همواره در برابر توطئه‌ها ایستاده و مسیر صحیح را تشخیص داده است.

خطیب جمعه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مناسبت‌های مذهبی پیش‌ رو از جمله سالروز ولادت امام موسی کاظم (ع)، اذعان کرد: این مناسبت‌ها فرصت مغتنمی برای تبیین معارف اهل‌ بیت (ع) و تقویت بنیان‌های اعتقادی جامعه است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

غفوری همچنین با اشاره به آیات سوره مبارکه آل عمران و جایگاه اهل‌ بیت (ع)، تصریح کرد: این آیات شریف در شأن اهل‌ بیت عصمت و طهارت (ع) نازل شده و یادآور جایگاه رفیع آن‌ها در هدایت جامعه اسلامی است.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت توجه به مناسبت‌های دینی و عمل به آموزه‌های اهل‌ بیت (ع)، خاطرنشان کرد: تمسک به معارف اهل‌بیت و بزرگداشت این ایام، زمینه‌ساز تقویت ایمان، انسجام اجتماعی و بهره‌مندی از برکات معنوی خواهد بود و امید است همه ما مشمول عنایات الهی و شفاعت اهل‌ بیت عصمت و طهارت (ع) قرار گیریم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!