حالت تاریک
پنج‌شنبه, 18 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
آذرماه تنها 3 وام ازدواج پرداخت شد
معاون اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه:

آذرماه تنها 3 وام ازدواج پرداخت شد

معاون جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه از کندی پرداخت تسهیلات ازدواج توسط بانک‌ها در استان انتقاد کرد و گفت: در آذرماه فقط سه فقره تسهیلات به متقاضیان پرداخت شد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ حسین آذرکمند با انتقاد از کندی روند پرداخت تسهیلات ازدواج توسط بانک‌ها در استان، اظهار کرد: متاسفانه در ماه آذر تنها سه فقره تسهیلات ازدواج به متقاضیان پرداخت شد. 

معاون جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه افزود: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، ۱۲ هزار و ۳۸۷ نفر از زوج‌های جوان در استان کرمانشاه برای دریافت تسهیلات ازدواج درخواست کرده‌اند که این تعداد معادل ۵۹.۶۱ درصد از کل متقاضیان در کشور است. 

آذرکمند همچنین با اشاره به جایگاه استان کرمانشاه در پرداخت تسهیلات ازدواج، گفت: این استان در حال حاضر در رتبه هجدهم کشور قرار دارد. 

وی با اعلام اینکه مبلغ کل تسهیلات ازدواج پرداختی تا پایان آذرماه چهار هزار میلیارد تومان بوده است، ادامه داد: کرمانشاه در ماه آذر جزو سه استان آخر کشور در پرداخت وام ازدواج قرار داشت. 

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه در ادامه اظهار کرد: در میان بانک‌هایی که تسهیلات ازدواج را پرداخت می‌کنند، بانک ملی در این زمینه به‌روز عمل کرده است، اما سایر بانک‌ها به ویژه بانک‌های خصوصی در پرداخت‌ها تاخیر دارند. 

آذرکمند همچنین میانگین مدت زمانی که هر متقاضی در کرمانشاه برای دریافت وام ازدواج باید در صف منتظر بماند را بین چهار ماه تا یک سال عنوان کرد و گفت: در مجموع، ۲۰ هزار و ۷۶۵ نفر در این استان متقاضی دریافت این تسهیلات بوده‌اند که حدود ۶۰ درصد از آن‌ها موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.