حالت تاریک
دوشنبه, 13 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
توزیع ۵ تن خرما در کرمانشاه آغاز شد
مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه:

توزیع ۵ تن خرما در کرمانشاه آغاز شد

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه از توزیع ۵ تن خرما به‌مناسبت ماه مبارک رمضان در سطح استان کرمانشاه خبر داد.

ایرج صفایی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: در راستای تأمین خرما برای مردم استان کرمانشاه در ایام ماه رمضان، تصمیمات و هماهنگی‌های گسترده‌ای در سطح استان انجام شده است، بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، ۵ تن خرما برای توزیع در سطح استان در نظر گرفته شده که از دیروز توزیع آن آغاز شده است. 

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه افزود: این خرما به مناطق مختلف از جمله شهر کرمانشاه، پاوه، روانسر، جوانرود و دیگر شهرستان‌ها ارسال خواهد شد، توزیع خرما در این مناطق به‌گونه‌ای است که اولویت با روستاها و مناطقی خواهد بود که از نظر دسترسی به کالاهای اساسی با چالش‌های بیشتری مواجه هستند. 

وی تصریح کرد: خرماهای توزیعی عمدتاً از نوع خرمای نظافتی بم و رطب مضافتی است که در این دوره برای تأمین نیاز مردم عرضه می‌شود؛ با وجود اینکه قیمت خرما نسبت به سال گذشته تغییرات اندکی داشته است؛ به‌طور تقریبی، قیمت هر کیلوگرم خرما در این دوره به ۱۴۰ هزار تومان رسیده که نسبت به قیمت‌های قبل از ایام رمضان، افزایشی ملایم را نشان می‌دهد، این افزایش قیمت ناشی از تغییرات موجود در بازار است، ولی تلاش شده تا این قیمت‌ها در محدوده مناسبی برای دسترسی عموم مردم حفظ شود. 

صفایی در ادامه به سایر اقلام ضروری ماه مبارک رمضان و اقدامات انجام شده در خصوص تأمین این اقلام اشاره و عنوان کرد: در راستای تنظیم بازار سایر اقلام مورد نیاز مردم در ماه رمضان، جلسات مختلفی با حضور دستگاه‌های متولی از جمله جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر نهادهای مرتبط برگزار شده است، در این جلسات تأکید شده که همه دستگاه‌های متولی باید کالاهای اساسی از جمله روغن، برنج و حبوبات را به‌صورت گسترده و با قیمت‌های مناسب در فروشگاه‌ها و مراکز توزیع قرار دهند تا مردم به راحتی به این اقلام دسترسی پیدا کنند. 

ذخیره‌سازی ۲۳۰ تن میوه در کرمانشاه برای شب عید

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه در خصوص تأمین میوه‌های شب عید، بیان کرد: برای تأمین میوه‌های شب عید، سهمیه استان در سردخانه‌ها ذخیره شده است و از تاریخ ۲۴ اسفندماه، میوه‌ها با تخفیف ۱۵ درصد زیر قیمت بازار در دسترس مردم قرار خواهد گرفت؛ در مجموع، ۱۵۰ تن پرتقال و ۸۰ تن سیب برای شب عید در نظر گرفته شده و در صورت نیاز، از ذخایر ملی نیز می‌توانیم اقدام به تأمین میوه‌های بیشتر کنیم، هدف ما این است که مردم استان بدون هیچ مشکلی در ایام عید به میوه‌ها و دیگر اقلام ضروری دسترسی داشته باشند و در عین حال، قیمت‌ها در حد معقول و مناسب باقی بماند. 

وی در پایان با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای مدیریت بازار در ایام ویژه، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص ماه رمضان و نیازهای مختلف مردم، تلاش داریم که همه کالاهای اساسی و ضروری با قیمت‌های منطقی و در دسترس عموم مردم قرار گیرد، دستگاه‌های متولی باید نظارت و همکاری مستمر داشته باشند تا هیچ کمبودی در بازار احساس نشود و مردم در ایام رمضان و عید نوروز مشکلی در تأمین نیازهای خود نداشته باشند. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.