حالت تاریک
چهارشنبه, 22 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
۹۳ درصد رتبه‌بندی معلمان در کرمانشاه انجام شد
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه:

۹۳ درصد رتبه‌بندی معلمان در کرمانشاه انجام شد

مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان کرمانشاه گفت: پرونده ۱۰ هزار نفر از فرهنگیان واجد شرایط بررسی شد که در نهایت با صدور حکم برای ۹ هزار و ۷۰۰ نفر، به آمار ۹۳ درصدی دست یافتیم و رتبه اول کشور را در این حوزه به خود اختصاص دادیم.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ سلیمان محبی عصر امروز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه که در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به جایگاه ممتاز شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: با حمایت‌های استاندار و پیگیری‌های مستمر، شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه بر اساس ارزیابی‌های وزارت متبوع، بدون هیچ‌گونه آمارسازی و با اتکا به مصوبات عملیاتی و جلسات منظم، موفق به کسب مقام اول کشور شد.

وی در ادامه به درخشش استان در حوزه تحقیق و پژوهش اشاره کرد و افزود: آموزش و پرورش استان نه تنها در بین ادارات استانی مقام اول پژوهش را کسب کرد، بلکه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز به عنوان شورای تحقیقات برتر کشور، حتی بالاتر از بسیاری از دانشگاه‌ها، معرفی و تقدیر شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه همچنین از کسب رتبه اول کشوری در حوزه «انتصاب مدیران» خبر داد و گفت: وزارتخانه به صورت مکتوب برتری استان کرمانشاه را در رعایت دقیق اصول و چارچوب‌های قانونی در انتصاب مدیران تأیید کرده است. علاوه بر این، در شاخص تحول اداری نیز این اداره کل به عنوان یکی از دستگاه‌های برتر استان در جشنواره مربوطه شناخته شد.

محبی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال گذشته را اجرای موفق طرح رتبه‌بندی معلمان برشمرد و تصریح کرد: با تلاش شبانه‌روزی همکاران اداری، پرونده ۱۰ هزار نفر از فرهنگیان واجد شرایط بررسی شد که در نهایت با صدور حکم برای ۹ هزار و ۷۰۰ نفر، به آمار ۹۳ درصدی دست یافتیم و رتبه اول کشور را در این حوزه به خود اختصاص دادیم.

وی با تأکید بر نظم حاکم بر ساماندهی نیروی انسانی در آغاز سال تحصیلی گذشته، خاطرنشان کرد: سال گذشته بدون هیچ‌گونه تنش یا اعمال سفارش، تمامی کلاس‌های درس از همان ابتدای مهرماه دارای معلم بودند و هیچ کلاسی بدون مدرس باقی نماند. همچنین در بحث توسعه فضاهای آموزشی و اجرای عدالت در این حوزه، با همکاری نوسازی مدارس و قرارگاه‌های سازندگی، موفق به کسب جایگاه دوم کشوری شدیم.

محبی در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت بحران در ایام موسوم به «جنگ رمضان» اشاره کرد و افزود: در دوم اسفندماه و همزمان با آغاز ناآرامی‌ها، اولویت اصلی ما حفظ سلامت جانی دانش آموزان بود. در همین راستا با هماهنگی سریع با رؤسای ادارات، تدابیر لازم جهت هدایت دانش‌آموزان به خانواده‌ها اتخاذ شد تا از بروز هرگونه حادثه احتمالی در سطح خیابان‌ها پیشگیری شود.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، تلاش شبانه‌روزی همکاران اداری، پرونده ۱۰ هزار نفر از فرهنگیان واجد شرایط بررسی شد که در نهایت با صدور حکم برای ۹ هزار و ۷۰۰ نفر، به آمار ۹۳ درصدی دست یافتیم و رتبه اول کشور را در این حوزه به خود اختصاص دادیم.

وی در ادامه گزارش عملکرد سالانه، به تشریح اقدامات حمایتی و آموزشی این نهاد در ایام چالش‌برانگیز سال گذشته پرداخت و گفت: با آغاز وقایع موسوم به «جنگ رمضان» در دوم اسفندماه، اولویت نخست ما پیشگیری از آسیب‌های جانی به دانش‌آموزان بود. در همان ساعات نخستین، با هماهنگی سریع با اولیا، مدارس تخلیه شدند تا از حضور دانش‌آموزان در سطح خیابان‌ها و بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.

محبی ضمن تسلیت و تبریک شهادت تعدادی از دانش‌آموزان و فرهنگیان در جریان بمباران‌ها اخیر، تصریح کرد: متأسفانه در این ایام، پنج تن از دانش‌آموزان عزیز ما در منطقه حافظیه و دو دانش‌آموز در روانسر به شهادت رسیدند و هفت تن از فرهنگیان و دانش‌آموزان نیز مجروح شدند.

وی با تأکید بر نقش حمایتی آموزش و پرورش از سایر نهادها، افزود: این سازمان همواره در بزنگاه‌های تاریخی مانند دفاع مقدس و بحران‌های اخیر، پیش‌قدم بوده است. در ایام اخیر نیز با وجود محدودیت‌های مالی، علاوه بر اسکان و حمایت از خانواده‌های فرهنگی آسیب‌دیده، ۲۸ خانواده غیرفرهنگی نیز در مراکز متعلق به آموزش و پرورش اسکان داده شدند که خدمات‌رسانی به برخی از آن‌ها همچنان ادامه دارد.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به پایداری فرآیند آموزش اشاره کرد و گفت: باوجود تعطیلی فیزیکی مدارس، آموزش تعطیل نشد. معلمان شریف ما تا روزهای پایانی اسفندماه در شبکه شاد فعال بودند و حتی شاهد جلوه‌های بی‌نظیری از ایثار بودیم؛ معلمانی که به صورت خودجوش در مساجد و فضاهای باز روستایی به تدریس ادامه دادند و یا حتی از کنار تخت بیمارستان فرزندانشان، کلاس‌های مجازی را رها نکردند.

وی همچنین به بهره‌گیری از ظرفیت رسانه ملی اشاره کرد و افزود: با همکاری صداوسیما، باکیفیت‌ترین محتواهای آموزشی در قالب «مدرسه تلویزیونی» با حضور برترین اساتید کشور ارائه شد. همچنین برای دانش‌آموزانی که به آموزش آنلاین دسترسی نداشتند، بسته‌های آموزشی آفلاین شامل درسنامه، سی‌دی و فلش تهیه و از طریق مدیران مدارس در اختیار اولیا قرار گرفت تا عدالت آموزشی در دورترین نقاط استان نیز برقرار شود.

 تداوم فعالیت‌های پرورشی و افزایش ۳۲ درصدی میانگین حقوق فرهنگیان در سال جاری

محبی در بخش دیگر گزارش خود به تشریح فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقدامات رفاهی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه پرداخت و بر حضور فعال جامعه فرهنگی در عرصه‌های اجتماعی تأکید کرد.

وی با اشاره به مشارکت گسترده فرهنگیان و دانش‌آموزان در تجمعات و فعالیت‌های مذهبی و ملی، گفت: در ایام اخیر، با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، نواحی سه‌گانه آموزش و پرورش کرمانشاه و شهرستان‌های استان با برپایی موکب‌ها و ایستگاه‌های فرهنگی در تجمعات شبانه حضور یافتند. در این برنامه‌ها علاوه بر اجرای فعالیت‌های هنری نظیر نقاشی و خطاطی توسط دانش‌آموزان، برخی معلمان نیز به صورت نمادین و خودجوش به تدریس پرداختند که بازتاب مثبتی در میان شهروندان داشت. همچنین با دعوت از کادر درمان، خدماتی نظیر پایش سلامت در این موکب‌ها به عموم مردم ارائه شد.

محبی با تمجید از ایثارگری فرهنگیان تصریح کرد: حضور پررنگ معلمان و دانش‌آموزان در تمامی صحنه‌ها، نشان‌دهنده تعهد و رسالت تاریخی این قشر در صیانت از آرمان‌های انقلاب و کشور است.

وی در ادامه به دستاوردهای حوزه اداری و مالی اشاره کرد و افزود: با وجود تمامی تنگناهای اقتصادی، با حمایت‌های دولت، پاداش پایان خدمت تمامی بازنشستگان سال گذشته به طور کامل پرداخت شد. همچنین آموزش و پرورش کرمانشاه جزو پیشروترین دستگاه‌ها در صدور احکام جدید بود؛ به‌طوری که با تلاش شبانه‌روزی همکاران، تا پایان روز ۱۶ فروردین، حکم تمامی ۲۷ هزار فرهنگی استان صادر شد.

محبی درباره جزئیات افزایش حقوق فرهنگیان در سال جدید گفت: به طور میانگین ۳۲/۵ درصد به حقوق فرهنگیان اضافه شده است که رقمی معادل ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان را شامل می‌شود. با این تغییرات، میانگین حقوق فرهنگیان استان از حدود ۲۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در سال گذشته به نزدیکی ۳۵ میلیون تومان در سال جاری رسیده است. هرچند معتقدیم این ارقام باز هم پاسخگوی تمام زحمات این عزیزان نیست، اما دولت تمام توان خود را برای بهبود معیشت معلمان به کار گرفته است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!