حالت تاریک
چهارشنبه, 22 مهر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
مدیریت مصرف گاز مسئولیتی اجتماعی و ملی است
سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه:

مدیریت مصرف گاز مسئولیتی اجتماعی و ملی است

سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: مدیریت مصرف گاز در فصل سرد سال تنها یک توصیه نیست، بلکه مسئولیتی اجتماعی و ملی است که با همراهی مردم، دستگاه‌ها و رسانه‌ها می‌توان به پایداری جریان گاز کمک کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ رحمت‌الله سلیمی پیش از ظهر امروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران که در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: مدیریت مصرف گاز در فصل سرد سال تنها یک توصیه نیست، بلکه مسئولیتی اجتماعی و ملی است و همراهی مردم، دستگاه‌ها و رسانه‌ها برای حفظ پایداری جریان گاز اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی افزود: رسانه‌ها می‌توانند با اطلاع‌رسانی صحیح، فرهنگ مصرف بهینه گاز و جلوگیری از هدررفت انرژی را در جامعه تقویت کنند و در کنار آن، تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان شرکت گاز برای استمرار جریان گاز و خدمت‌رسانی به مردم را نیز منعکس کنند.

سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت پایداری گازرسانی در فصل سرد، گفت: حفظ پایداری جریان گاز بیش از گذشته نیازمند همراهی همه بخش‌هاست و همکاری مردم در مدیریت مصرف، به‌ویژه در فصل سرد و حساس سال، نقش مهمی در این زمینه دارد.

سلیمی، رسانه‌ها را یکی از ارکان ارتباطی میان شرکت گاز و مردم دانست و تصریح کرد: رسانه‌ها صرفاً ابزار انتشار اخبار نیستند، بلکه به‌عنوان شریکی اجتماعی و پل ارتباطی میان دستگاه خدمت‌رسان و مردم، می‌توانند در آگاهی‌بخشی، مطالبه‌گری و انعکاس مسائل جامعه نقش‌آفرینی کنند.

وی ادامه داد: نقد منصفانه، مطالبه‌گری سازنده و انعکاس مشکلات مردم را فرصتی برای اصلاح و بهبود عملکرد خود می‌دانیم و از این ظرفیت برای ارتقای خدمت‌رسانی به مردم استفاده می‌کنیم.

سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه با تأکید بر ضرورت شفافیت در عملکرد شرکت گاز، عنوان کرد: متعهد هستیم عملکرد خود را شفاف و صادقانه با مردم در میان بگذاریم و ارتباط با رسانه‌ها را بیش از گذشته تقویت کنیم.

سلیمی با قدردانی از خبرنگاران، عکاسان، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: فعالان عرصه اطلاع‌رسانی با ایفای رسالت آگاهی‌بخشی، مطالبه‌گری و انعکاس مطالبات مردم، مسئولیتی ارزشمند در جامعه بر عهده دارند.

وی تجلیل از خبرنگاران را تقدیر از یک مسئولیت اجتماعی دانست و گفت: خبرنگاران در طول سال‌ها در انعکاس خدمات شرکت گاز، مطالبات مردم و فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف بهینه انرژی در کنار این مجموعه بوده‌اند و از تلاش‌های آن‌ها صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

سرپرست شرکت گاز استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: با همدلی، مصرف مسئولانه و همراهی مردم و دستگاه‌های مختلف، زمستان پیش‌رو با موفقیت پشت سر گذاشته شود و تعامل بیشتر شرکت گاز و رسانه‌ها به اطلاع‌رسانی شفاف‌تر، اعتماد بیشتر و خدمت بهتر به مردم شریف کرمانشاه منجر شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!